Συνελήφθη και τρίτο άτομο για την κακοποίηση της 19χρονης στην Ηλιούπολη

Συνελήφθη και τρίτο άτομο για την κακοποίηση της 19χρονης στην Ηλιούπολη
Πρόκειται για την τρίτη σύλληψη της υπόθεσης κακοποίησης της 19χρονη κοπέλας στην Ηλιούπολη.

Σε μια ακόμα σύλληψη, την τρίτη, προχώρησε η αστυνομία σχετικά με την υπόθεση της κακοποίηση της 19χρονης κοπέλας στην Ηλιούπολη.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη «πρόκειται για ημεδαπό ιδιώτη, ο οποίος κατηγορείται για εμπορία ανθρώπων ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν και ποσότητες ναρκωτικών και οδηγήθηκε με τη διαδικασία του αυτοφώρου στον αρμόδιο Εισαγγελέα».

Ακόμα, στην ανακοίνωση τονίζεται πως «στη δικογραφία που σχηματίστηκε περιλαμβάνεται ακόμη ένας ημεδαπός ιδιώτης, τα στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί πλήρως και κατηγορείται ομοίως για εμπορία ανθρώπων».

Λίγο νωρίτερα κρίθηκαν προφυλακιστέοι ο αστυνομικός και ο πατέρας της 19χρονης.

Η ανακοίνωση: «Σε συνέχεια του από 11-07-2021 Δελτίου Τύπου, που αφορούσε στη σύλληψη αστυνομικού και ιδιώτη, στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης έρευνας της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας, συνελήφθη ακόμη ένα άτομο, που εμπλέκεται στην υπόθεση κακοποίησης σε βάρος της ημεδαπής.

Πρόκειται για ημεδαπό ιδιώτη, ο οποίος κατηγορείται για εμπορία ανθρώπων ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν και ποσότητες ναρκωτικών και οδηγήθηκε με τη διαδικασία του αυτοφώρου στον αρμόδιο Εισαγγελέα. Ακολούθως, με σχετική διάταξη, παραπέμφθηκε στον ανακριτή που χειρίζεται την υπόθεση.

Επιπλέον, στη δικογραφία που σχηματίστηκε περιλαμβάνεται ακόμη ένας ημεδαπός ιδιώτης, τα στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί πλήρως και κατηγορείται ομοίως για εμπορία ανθρώπων».