Κιθαρίστας στην Αυστραλία έπαιζε μόνο με το εσώρουχο δυνατά κιθάρα έξω από τη γειτονιά του και συνελήφθη (vid)

Κιθαρίστας στην Αυστραλία έπαιζε μόνο με το εσώρουχο δυνατά κιθάρα έξω από τη γειτονιά του και συνελήφθη (vid)
Το είχε πρόγραμμα κάθε Κυριακή να ξεσηκώνει τη γειτονιά.

Σε μπελάδες μπήκε ένας κιθαρίστας στην Αυστραλία εξαιτίας της τρέλας του με την ροκ μουσική. Ο Savas Caruso κάθε Κυριακή έστηνε την δική του συναυλία έξω από τη γειτονιά του, μόνο που είχε γίνει εφιάλτης για τους γείτονες.

Ο Savas Caruso γνωστός και ως Subblet κάθε εβδομάδα έβγαζε τον ενισχυτή, το μικρόφωνο και τα τεράστια ηχεία έξω από την αυλή του, έπαιρνε την ηλεκτρική του κιθάρα και έπαιζε στα... κόκκινα ξεσηκώνοντας όλη τη γειτονιά του που βρίσκεται σε προάστιο της Αδελαϊδας. Και όλα αυτά φορώντας τα απολύτως απαραίτητα. Δηλαδή το εσώρουχό του και τα μαύρα all star του.

Ο Subblet για περίπου 45 λεπτά έδινε την δική του παράσταση, όμως κάποια στιγμή η υπομονή του γειτόνων του εξαντλήθηκε και αναγκάστηκαν να φωνάξουν την αστυνομία. Στο παρακάτω βίντεο, η αστυνομία συλλαμβάνει τον κιθαρίστα και τον οδηγεί στο τμήμα έπειτα από τις καταγγελίες των γειτόνων.

Ο 32χρονος μουσικός πέρασε τρεις μέρες στο κρατητήριο και έκτοτε έχει αρχίσει τον αγώνα του κατά της αστυνομίας ζητώντας δικαίωση για την «παράνομη», όπως τη χαρακτηρίζει, σύλληψη του.