Βγήκε το πρώτο trailer του FIFA 22, πότε κυκλοφορεί στην αγορά (vid)

Βγήκε το πρώτο trailer του FIFA 22, πότε κυκλοφορεί στην αγορά (vid)
Γνωρίστε το φετινό ποδοσφαιρικό game της EA Sports.

H ΕΑ ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία του FIFA 22 για την 1η Οκτωβρίου, με τον ποδοσφαιριστή Κίλιαν Μπαπέ στο εξώφυλλό του. Το παιχνίδι αναμένεται σε εκδόσεις για PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S και Google Stadia, ενώ η FIFA 22 Legacy Edition θα γίνει διαθέσιμη και για το Nintendo Switch.

Το FIFA 22 θα φέρει την τεχνολογία HyperMotion, βάσει της οποίας το gameplay θα είναι πιο ρεαλιστικό, ενώ θα προσφέρει και μια νέα εμπειρία για τις κονσόλες νέας γενιάς. Η νέα μηχανή της ΕΑ μαθαίνει από πάνω από 8.7 εκ. καρέ match capture και θα δημιουργεί τα πιο ρεαλιστικά animations που έχουμε δει μέχρι σήμερα.

Στο παιχνίδι επιστρέφουν ακόμη τα Career Mode, VOLTA Football, Pro Clubs, αλλά και το FIFA Ultimate Team. Οι τερματοφύλακες έχουν αναβαθμιστεί πλήρως, ενώ περισσότερα για τις αλλαγές του gameplay θα μάθουμε μέσα στο καλοκαίρι. Το FIFA 22 θα προσφέρει πάνω από 17.000 ποδοσφαιριστές με τα πραγματικά τους στοιχεία, όπως και πάνω από 700 ομάδες, 90 στάδια και πάνω από 30 πρωταθλήματα, καθώς και τις διοργανώσεις του UEFA Champions League, του UEFA Europa League, αλλά και το νεοσύστατο UEFA Europa Conference League.

Ο σούπερ σταρ Κίλιαν Μπαπέ της Παρί Σεν Ζερμέν θα είναι στο εξώφυλλο για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. «Το να είναι κανείς για δύο σεζόν στο εξώφυλλο του FIFA είναι φανταστικό. Έχω τρομερή σχέση με το παιχνίδι και ελπίζω να διασκεδάσω μαζί με όλους με την κυκλοφορία του FIFA 22», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Όσοι κάνουν προ-παραγγελία το game μέχρι τις 11 Αυγούστου θα μπορέσουν να αποκτήσουν έξτρα περιεχόμενο. Η Ultimate Edition του παιχνιδιού που θα έχει και το περισσότερο περιεχόμενο, θα προσφέρει στους παίκτες τέσσερις μέρες πρώιμη πρόσβαση, δωρεάν αναβάθμιση για τις new-gen κονσόλες, 4600 FIFA Points, αντικείμενο για το Team of the Week 1, το Kylian Mbappe loan item, το FUT Ambassador loan player pick και το Career Mode Homegrown Talent.

Διαβάστε ένα αφιέρωμα με τα καλύτερα FIFA games που έχουν κυκλοφορήσει!