Ο Ασημακόπουλος αποκαλύπτει για το Survivor: «Η παραγωγή μας ζήτησε να κάνουμε τον γυμνισμό και το θεατρικό για τον Τριαντάφυλλο» (vid)

Ο Ασημακόπουλος αποκαλύπτει για το Survivor: «Η παραγωγή μας ζήτησε να κάνουμε τον γυμνισμό και το θεατρικό για τον Τριαντάφυλλο» (vid)
Ο Γιώργος Ασημακόπουλος για την εμπειρία του στο Survivor, το θέμα υγείας που πέρασε, το στημένο από την παραγωγή θεατρικό για τον Τριαντάφυλλο και το παρασκήνιο της σκηνής με τον γυμνισμό.

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Το Πρωινό» και απάντησε σε πολλές ερωτήσεις για το Survivor, κάνοντας και κάποιες αποκαλύψεις για θέματα που είχαν συζητηθεί αρκετά κατά την διάρκεια του ριάλιτι επιβίωσης.

Συγκεκριμένα, πριν από λίγες ημέρες o Γιώργος Κόρομι δήλωσε: «Το θεατρικό ήταν κάτι που μας ζήτησαν από την παραγωγή να γίνει κάτι τέτοιο. Δεν είχα σκοπό να κάνω κάτι τέτοιο. Δεν υπήρχε κακή πρόθεση».

Το γεγονός επιβεβαίωσε ο Γιώργος Ασημακόπουλος: «Αυτό με τον Τριαντάφυλλο ήταν όντως της παραγωγής. Αναλαμβάνω το μερίδιο ευθύνης. Και με τον γυμνισμό ήταν στημένο. Θέλαμε να δώσουμε άλλο μήνυμα ότι δεν θέλουμε να ντρεπόμαστε για το σώμα μας».

Για το πρήξιμο που φαινόταν να έχει στο παιχνίδι τόνισε: «Δεν έχω βάλει πλέγμα στους κοιλιακούς, απλά είχα κάνει μια διόρθωση. Πρήστηκα γιατί είχα βγάλει ένα σκουλικάκι στο στομάχι μου και είχα πάθει τυμπανισμό. Ήταν κάτι αγωνίσματα που πέφταμε στα νερά που ήταν πράσινα, ίσως ήπια κατά λάθος νερό, πέρασε στο στομάχι μου και μου δημιούργησε πρόβλημα. Με πονούσε, είχα διάρροια, δεν μπορούσα να κοιμηθώ τα βράδια. Είχα πάει στο νοσοκομείο, σε ένα παιχνίδι ήμουν σαν να είμαι 3 μηνών έγκυος».