Οι Amigos του Survivor είπαν «καραγκιόζη» τον Τριαντάφυλλο και ο Σάκης έγινε έξαλλος (vid)

Οι Amigos του Survivor είπαν «καραγκιόζη» τον Τριαντάφυλλο και ο Σάκης έγινε έξαλλος (vid)
Έξαλλος ο Σάκης Κατσούλης με όσα είδε να κάνουν και άκουσε να λένε οι Amigos για τον Τριαντάφυλλο.

Ο Τριαντάφυλλος αποχώρησε από το Survivor και κάποιοι έστησαν το δικό τους πάρτι στην παραλία, την ώρα που κάποιοι άλλοι ήταν απαρηγόρητοι.

Από τη μία ήταν ο Σάκης που έκλαιγε στην αγκαλιά της Μαριαλένας και να λέει μεταξύ άλλων: «Ξεκάθαρα για μένα, μετά από σένα, ήταν το στήριγμά μου. Όταν είσαι φίλος με κάποιον, τσακωνόμασταν, τον έβριζα και έκανε σαν παιδάκι, μαζευόταν».

Και από την άλλη, ο Γιώργος Ασημακόπουλος και ο Γιώργος Κόρομι έπαιζαν ένα θεατρικό παρωδία με θεατές τον Ηλία Μπόγδανο, την Ελένη Χαμπέρη και την Καρολίνα Καλύβα, αποχαιρετώντας έτσι τον Τριαντάφυλλο και μάλιστα με εκφράσεις τύπου «είσαι ένας πολύ μεγάλος καραγκιόζης».

Όλο αυτό το σκηνικό έκανε έξαλλο τον Σάκη Κατσούλη που τους αποκάλεσε θλιβερούς, εκφράζοντας ανοιχτά την ενόχλησή του για την συμπεριφορά τους. «Συγχαρητήρια Amigos. Πραγματικά είστε θλιβεροί. Δεν σέβεστε ούτε το παιχνίδι που βρίσκεστε. Ότι χειρότερο και πιο αηδιαστικό έχω δει στο Survivor. Δεν έχετε καταλάβει καν που βρισκόσαστε. Δεν ξέρετε καν τι σημαίνει η ευγενής άμιλλα. Εδώ βρήκατε να κάνετε το θεατρικό σας; Όταν φεύγει ένας παίκτης όπως ο Ντάφι που τον αγκαλιάζατε; Ήταν εδώ 6 μήνες, έχασε 21 κιλά, ήταν μακριά από το παιδί και την οικογένειά του. Του είχατε κάνει τόσα και παρόλα αυτά εκείνος τα ξέχναγε όλα και τα άφηνε πίσω. Ακόμα και στην τελευταία του στιγμή είπε τα καλύτερα για όλους. Και εγώ και η Μαριαλένα δεν θέλουμε ούτε καλημέρα. Είναι ψεύτικοι και δήθεν», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Μάλιστα, λίγο πριν το αγώνισμα ασυλίας, ο Σάκης και η Μαριαλένα εξέφρασαν ανοιχτά την ενόχλησή τους για την συμπεριφορά των Amigos μετά την αποχώρηση του Τριαντάφυλλου. Οι Amigos πάντως, ξεκαθάρισαν ότι το «θεατρικό» για τον Τριαντάφυλλο είχε σατιρική πρόθεση και δεν ήθελαν σε καμία περίπτωση να προσβάλλουν τον τραγουδιστή.