Survivor: Ηλίας και Ασημακόπουλος… γυμνοί, με το μαγιό της Άννας Μαρίας ο Τζέιμς (vid)

Gazzetta team
Survivor: Ηλίας και Ασημακόπουλος… γυμνοί, με το μαγιό της Άννας Μαρίας ο Τζέιμς (vid)
Το αγώνισμα ασυλίας είναι πολύ σημαντικό και έτσι έγιναν βαρυσήμαντες δηλώσεις στο Survivor που επιστρέφει τη Δευτέρα του Πάσχα.

Το Survivor επιστρέφει τη Δευτέρα του Πάσχα αλλά τα πάθη του Χριστού και η Ανάσταση δεν κοπάζει όπως βλέπουμε τα πνεύματα. Στην παραλία επικρατεί ένταση, με τη Μαριαλένα να επαναλαμβάνει πως ο Τζέιμς παίζει μόνο στρατηγικά και ότι δεν είναι πραγματικοί φίλοι με τον Νίκο.

Τονίζει πως ο Μπάρτζης αισθάνεται φίλος πραγματικά με τον Τζέιμς, αλλά ο Ροδίτης διοργανωτής boat party- όπως λέει η Μαριαλένα- τον χρησιμοποιεί.

Από κει και πέρα, θα έχουμε αγώνισμα ασυλίας και το έπαθλο φαίνεται, όπως βλέπουμε στο τρέιλερ, πως είναι πολύ ιδιαίτερο, σε σημείο που ο Ηλίας λέει πώς αν οι κόκκινοι πάρουν το τοτέμ ασυλίας τότε θα πέσει γυμνός στη θάλασσα.

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος τον ακολουθεί και ως Κουνγκ Φου Πάντα λέει κι αυτός, πως θα βγάλει το μαγιό και θα πέσει μαζί με τον Ηλία γυμνός στη θάλασσα.

Την πρόκληση δέχτηκε και ο Τζέιμς για την μπλε ομάδα, μόνο που αυτός το διαφοροποίησε. Είπε πως η Άννα Μαρία Βέλη έχει ξεχάσει το μαγιό της, οπότε θα το φορέσει και με αυτό θα πέσει κι αυτός στη θάλασσα, αν κερδίσουν το αγώνισμα ασυλίας οι μπλε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ