Υπόθεση Λιγνάδη: Τα ρίχνουν στην ανακρίτρια και το… Ελληνικό (vid)

Υπόθεση Λιγνάδη: Τα ρίχνουν στην ανακρίτρια και το… Ελληνικό (vid)
Απίστευτες αιτιάσεις από Δημήτρη Λιγνάδη και Αλέξη Κούγια. Δεν απάντησε στην ανακρίτρια γιατί είναι «προκατειλημμένη» ενώ διώκεται για… την επένδυση στο Ελληνικό.

Σε καμία ερώτηση της ανακρίτριας δεν απάντησε ο Δημήτρης Λιγνάδης ο οποίος κατηγορείται για δύο ακόμα βιασμούς. Ο σκηνοθέτης έκατσε στο γραφείο της ανακρίτριας περίπου μισή ώρα και παρέδωσε το υπόμνημά του, αρνούμενος να απαντήσει σε ερωτήσεις. Ζήτησε μάλιστα εκ νέου κατά αντιπαράσταση εξέταση.

Ο δικηγόρος του, Αλέξης Κούγιας έκανε λόγο μάλιστα για «προκατάλειψη της ανακρίτριας» και γι αυτό «αρνηθήκαμε να απαντήσουμε στις ερωτήσεις της». Ο γνωστός ποινικολόγος, χαρακτήρισε μάλιστα «όνειδος τη δικογραφία που έχει σχηματισθεί» σε βάρος του εντολέα του...

«Είναι απαράδεκτο να εμπλέκονται δικαστές και εισαγγελείς σε επιχειρηματικά παιχνίδια. Η ανακρίτρια συνεχίζει να αντιμετωπίζει την υπόθεση αλληθωρίζοντας και δεν έχει ικανοποιήσει κανένα από τα αιτήματα μας» είπε ο Αλέξης Κούγιας που πρόσθεσε: «Στόχος ήταν, όπως έχω πει, να σταματήσει η προσπάθεια της Κυβέρνησης για την επένδυση του Ελληνικού».

Οι δύο νέες υποθέσεις καταγγελίες κατά του Δημήτρη Λιγνάδη αφορούν: Μία υπόθεση το 2018 όπου ο καταγγέλλων δηλώνει πως γνωρίστηκαν στην περιοχή του Μεταξουργείου και αφού πήγαν σπίτι του, του πρόσφερε ναρκωτικά και αλκοόλ, στη συνέχεια τον βίασε.

Η άλλη, αφορά έναν 24χρονο σήμερα, που κατήγγειλε πως τον βίασε πριν από 7 χρόνια.