Ο Σάκης Κατσούλης μίλησε για την μητέρα της Μαριαλένας και τον παππού του (vid)

Ο Σάκης Κατσούλης μίλησε για την μητέρα της Μαριαλένας και τον παππού του (vid)
Απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα έδωσε ο Σάκης Κατσούλης. Θα μοιραστεί το έπαθλο με την Μαριαλένα; Τι λέει για τον παππού του; Προκαλεί τον Ντάνο σε αγώνα και λύνει το μυστήριο της άσπρης τούφας στον αυχένα του.

Ο Σάκης Κατσούλης λίγο μετά την μεγάλη του νίκη του στο Survivor μίλησε στο «Πρωινό» του ANT1 για όλους και για όλα. Για τις δηλώσεις της μητέρας της Μαριαλένα, όλα όσα είπε ο παππούς του όταν αυτός βρισκόταν στον Άγιο Δομίνικο, για το αν θα μοιραστεί το έπαθλο, αλλά και την άσπρη τούφα στον αυχένα του.

Αναλυτικά όσα είπε

Για την άσπρη τούφα στον αυχένα του: «Το πρώτο πράγμα που ήθελα να μάθω βγαίνοντας ήταν αν οι γονείς μου είναι καλά από θέμα υγείας. Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να έχει γίνει σε αυτούς τους μήνες. Υπήρχε και ο κορονοϊός που για πολλούς ήταν μια περίοδος που έφερε πολλά προβλήματα λόγω ψυχολογικών. Και εγώ επειδή είμαι ένας άνθρωπος με ψυχολογικά, έχω ψυχοσωματικά θέματα, ένα αυτοάνοσο. Έχω λεύκη από μικρή ηλικία και όποτε υπάρχει έντονο άγχος συνεχίζεται».

Για τους Άννα Μαρία Βέλη, James Καφετζή, Νίκο Μπάρτζη: «Ούτε καν δεν με πήρε η τριάδα να με συγχαρεί, δε νομίζω ότι θα με πάρει ποτέ. Δεν ξέρω τι γίνεται με τα παιδιά αλλά… αγάπη. Αν βγαίνεις από ένα παιχνίδι και συνεχίζεις να κρατάς κακία και να λες πράγμα, τότε νομίζω ότι υπάρχει θέμα. Σχετικά με τις δηλώσεις του Νίκου Μπάρτζη, νομίζω η Μαριαλένα είναι η κατάλληλη να απαντήσει και έχει απαντήσει με τη συμπεριφορά της απέναντί μου. Ο καθένας έχει την άποψή του, τον χαρακτήρα και τη γνώμη του και είναι σεβαστή όποια και αν είναι».

Για τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη και τον Γιώργο Λιβάνη: «Η Μαριαλένα ποτέ δεν μου έχει ζητήσει να μοιράσουμε το έπαθλο. Θα τη βοηθήσω να κάνει το δικό της personal studio. Αναγνωρίζω όσα έχει κάνει για μένα μέσα στο παιχνίδι. Την αγαπάω και την λατρεύω. Αξίζει και είναι πολύ καλή σε αυτό που κάνει στον τομέα του αθλητισμού. Σίγουρα δεν είμαστε μαζί αυτή την περίοδο. Κοιτάμε να είμαστε καλά. Είχα ακούσει ότι είχε σχέση με τον Γιώργο Λιβάνη, αλλά δεν ήμουν σίγουρος. Δεν είχα μιλήσει με τον Γιώργο για την Μαριαλένα».

Για τις δηλώσεις της μητέρας της Μαριαλένας: «Είναι μαμά η οποία έχει μια κόρη μακριά της πολλούς μήνες, είχε να αντιμετωπίσει πάρα πολλά. Ευτυχώς οι δικοί μου γονείς το χειρίστηκαν διαφορετικά και δεν έχουν βγει να μιλήσουν. Μπορώ να καταλάβω τη μαμά της Μαριαλένας, οτιδήποτε έχει πει είναι απόλυτα κατανοητό από εμένα. Καλή καρδιά. Με συζήτηση όλα γίνονται».

Για τα όσα είπε ο παππούς του: «Ο παππούς… Αυτό έμαθα χθες… Μεγάλη ιστορία… Γίνεται να πας με την κοπέλα σου κάπου και να μείνεις στον παππού σου; Πήγαμε να τον δούμε, φάγαμε μαζί και νοικιάσαμε ένα σπίτι να μείνουμε με την Μαριαλένα. Τι πιο ανθρώπινο να θες να μείνεις αλλού με τον άνθρωπό σου. Στα εγκαίνια δεν καλούμε. Έρχεται όποιος μας αγαπάει και θέλει να το στηρίξει. Δεν κάλεσα κάποιον, ήρθαν 800 άτομα. Δεν τα κάλεσα, δεν ήταν γάμος μου. Αν παντρευόμουν θα τον καλούσα. Τον αγαπάω σίγουρα, παππούς μου είναι».