Σκύλος στην Ρόδο δεν άφηνε το νεκρό αφεντικό του: Έκανε πίσω μόνο στον εγγονό του

Σκύλος στην Ρόδο δεν άφηνε το νεκρό αφεντικό του: Έκανε πίσω μόνο στον εγγονό του
Ένας ηλικιωμένος βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του σε δύσβατη περιοχή, με τον σκύλο του να είναι ώρες στο πλευρό του.

Χωρίς τις αισθήσεις του εντοπίστηκε ένας ηλικιωμένος σε δύσβατη περιοχή ανάμεσα σε Σορωνή και Θεολόγο, σύμφωνα με το rodiaki.gr.

Ο 82χρονος που διέμενε στην περιοχή, είχε εξαφανιστεί από το μεσημέρι και αναζητούνταν από εθελοντικές ομάδες μετά από αναφορά συγγενών του. Το πρωί της Τετάρτης (7/7) εντοπίστηκε και αμέσως κλήθηκε στο σημείο αστυνομική δύναμη, αλλά και ιατροδικαστής προκειμένου να διερευνήσει τις συνθήκες θανάτου, όπως προβλέπεται από τις σχετικές διαδικασίες. Οι έρευνες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Όπως δήλωσαν στη ΡΟΔΙΑΚΗ μέλη των ομάδων διάσωσης, ο 82χρονος είχε ξεκινήσει το μεσημέρι να πάει βόλτα με το σκύλο του στην περιοχή, όπως συνήθιζε πολλές φορές. Αυτή τη φορά όμως άργησε να επιστρέψει γεγονός για το οποίο ανησύχησαν οι συγγενείς του.

Οι ομάδες διάσωσης έφθασαν αργά το βράδυ στα ίχνη του ακούγοντας τα γαυγίσματα του σκυλιού του, που επί ώρες όπως εκτιμάται, παρέμεινε στο σημείο δίπλα στον άτυχο 82χρονο. Όταν είδε του διασώστες δεν άφησε κανέναν να τον πλησιάσει, παρά μόνο όταν ήρθε ο εγγονός του 82χρονου που τον γνώρισε.