Παππούς στο Κολοράντο αποκάλυψε την σεξουαλική του ταυτότητα στα 90 και στέλνει το μήνυμά του (pics)

Παππούς στο Κολοράντο αποκάλυψε την σεξουαλική του ταυτότητα στα 90 και στέλνει το μήνυμά του (pics)
«Ποτέ δεν είναι αργά για να ζήσεις όπως θες», λέει ο 91χρονος Κένεθ Φελτς.

Χρειάστηκε να φτάσει τα 90 χρόνια της ζωής του ένας παππούς από το Κολοράντο των ΗΠΑ για να αποκαλύψει ότι είναι γκέι. Ο λόγος για τον Κένεθ Φελτς που πέρυσι αποκάλυψε την σεξουαλική του ταυτότητα και ταυτόχρονα έδωσε τις συμβουλές στα άτομα που την διατηρούν κρυφή.

Από την ηλικία των 12 ετών ο Κένεθ γνώριζε πως ήταν γκέι, αλλά δεν τολμούσε να το δηλώσει. Έτσι αποφάσισε να παντρευτεί και να κάνει οικογένεια, θάβοντας μέσα του για πολλά πολλά χρόνια την σεξουαλική του ταυτότητα.

Ωστόσο, το 2020 αποφάσισε να αποκαλυφθεί με το μήνυμα «ποτέ δεν είναι αργά για ζήσεις όπως νιώθεις», προκαλώντας τη συμπάθεια πολλών ανθρώπων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που έμαθαν την ιστορία του.

Μάλιστα, μιλώντας σε όσους εξακολουθούν να κρατούν μυστική την ταυτότητά τους τους διαμήνυσε: «Θα εκπλαγείτε με την απόκριση. Ο κόσμος είναι γεμάτος αγάπη. Και εσείς έχετε δικαίωμα να τη ζήσετε. Και οι άνθρωποι θα σας τη δώσουν αν αξιοποιήσετε την ευκαιρία και κάνετε coming out» τόνισε.

Ο 91χρονος περιέγραψε πόσο δύσκολη ήταν η ζωή του όλα αυτά τα χρόνια που αναγκαζόταν να προσποιείται και να κάνει μια ζωή που δεν τον γέμιζε. Ο γάμος μου δεν ήταν καλός» παραδέχεται, προσθέτοντας πως πάντα προσπαθούσε να φέρεται σαν στρέιτ.

«Βρισκόμουν σε μια διαρκή επιφυλακή. Ήμουν πολύ προσεκτικός και ντυνόμουν πάντα πολύ συντηρητικά γιατί δεν ήθελα ο κόσμος να καταλάβει πως ήμουν γκέι. Δεν ήθελα να αποκαλύψω τη σεξουαλική μου ταυτότητα υπό τον φόβο πως θα έχανα την επιμέλεια της κόρης μου», συμπλήρωσε.

Τα πάντα αποκαλύφθηκαν όταν ο μεγάλος του έρωτας διαγνώστηκε με καρκίνο. Ο Κένεθ άρχισε να γράφει την βιογραφία του και τότε αποκάλυψε το μεγάλο μυστικό της ζωής του. Τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν αίσια, αφού ο πρώτος του έρωτας πέθανε πριν καταφέρουν να σμίξουν ξανά.