Κυνηγοί φαντασμάτων πήγαν σε σπηλιά 300 ετών και ισχυρίζονται πως πνεύμα τους είπε «φύγετε από εδώ» (vid)

Κυνηγοί φαντασμάτων πήγαν σε σπηλιά 300 ετών και ισχυρίζονται πως πνεύμα τους είπε «φύγετε από εδώ» (vid)
Ο Τόνι ανέφερε ότι τόσο αυτός όσο και η Μπεθ άκουσαν φωνές να τους ψιθυρίζουν, αλλά η πιο ανησυχητική στιγμή ήταν όταν κάποιος τους είπε «φύγετε από δω».

Ο Τόνι και η Μπεθ Φέργκιουσον είναι κυνηγοί φαντασμάτων στον ελεύθερο χρόνο τους, έχουν βιώσει πράγματα, αλλά ακόμα και οι ίδιοι σοκαρίστηκαν όταν επισκέφτηκαν μια σπηλιά στην Κορνουάλη, όπου τα πνεύματα, όπως ισχυρίζονται, δεν ήταν τόσο φιλικά.

Το ζευγάρι από το Χαμπσχάιρ, είχε μια τρομακτική εμπειρία, στη σπηλιά που ήταν ορυχεία σχιστόλιθου και το Βασιλικό Ναυτικό της Βρετανίας αποθήκευε ρούμι.

«Έχω πάει σε αμέτρητες στοιχειωμένες τοποθεσίες στο Ηνωμένο Βασίλειο και σε όλο τον κόσμο, αλλά αυτό το μέρος με εξέπληξε. Ένιωσα πολύ άβολα» είπε χαρακτηριστικά ο Τόνι.

Το ζευγάρι κατάφερε να «συλλάβει» εικόνες και ήχο των πνευμάτων που είδαν, ενώ ισχυρίζονται πως το πνεύμα από ένα μικρό κορίτσι τους είπε: «Γεια σας». Για να τραβήξει τις κατάλληλες εικόνες, το ζευγάρι χρησιμοποίησε κάμερες που βιντεοσκοπούν μόνο όταν αγγίζονται.

«Δεν είχαμε καν αναφορές ότι πρόκειται για στοιχειωμένη τοποθεσία, απλά επισκεφθήκαμε το μέρος και ήταν κάτι που μας εξέπληξε. Καθώς περπατούσαμε, ένιωθα ότι μας ακολουθούσαν, σαν να υπήρχε κάτι πίσω μας. Δεν μπορούσα να πιστέψω τι καταφέραμε να «συλλάβουμε» όταν τις είδα».

Στη συνέχεια τόνισε: «Ξαφνικά μια λευκή ομίχλη πέταξε ακριβώς μπροστά μου και φάνηκε να σταματά και να αλλάζει κατεύθυνση πριν εξαφανιστεί».

Ο Τόνι ανέφερε στη συνέχεια ότι και αυτός και η Μπεθ άκουσαν φωνές να τους ψιθυρίζουν, αλλά η πιο ανησυχητική στιγμή ήταν όταν κάποιος τους είπε «φύγετε από δω».