Χρυσοχοΐδης: «Η ΕΛ.ΑΣ. φέρνει αποτελέσματα, δεν το βλέπουν όσοι κρίνουν με σκοπιμότητα» (vid)

Χρυσοχοΐδης: «Η ΕΛ.ΑΣ. φέρνει αποτελέσματα, δεν το βλέπουν όσοι κρίνουν με σκοπιμότητα» (vid)
Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης στάθηκε- με αφορμή τη σύλληψη του Χρήστου Παππά- στον υψηλό επαγγελματισμό της Ελληνικής Αστυνομίας.

Έκτακτη συνέντευξη Τύπου έδωσε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, με αφορμή τη σύλληψη του υπαρχηγού της εγκληματικής οργάνωσης «Χρυσή Αυγή», Χρήστου Παππά.

Στον λόγο του, ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης ανέφερε αρχικά: «Ήταν αποτέλεσμα συστηματικής και μεθοδικής έρευνας. Συγχαίρω την αντιτρομοκρατική υπηρεσία, τον παρόντα διοικητή της και τον παρόντα αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας και αντιστράτηγο για τη δουλειά τους» ενώ στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Η σύλληψη του καταδικασμένου σε κάθειρξη 13 ετών και 3 μηνών, Χρήστου Παππά, είναι η τέταρτη μεγάλη επιτυχία της ελληνικής αστυνομίας το τελευταίο δεκαπενθήμερο.

Προηγήθηκαν η εξιχνίαση του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά, η σύλληψη και εξάρθρωση του εγκληματικού κυκλώματος στη Ζάκυνθο, καθώς και ο εντοπισμός των κλεμμένων έργων από την Εθνική Πινακοθήκη».

Στη συνέχεια ανέφερε πως «μέχρι το 2019 υπήρξε μάστιγα για την Αθήνα και το κέντρο της η εγκληματικότητα. Ο υψηλός επαγγελματισμός και η βαθιά προσήλωση της αστυνομίας φέρνουν αποτελέσματα δεν το βλέπουν μόνο όσοι κρίνουν βάση σκοπιμοτήτων».

Κλείνοντας ανέφερε πως «με τις βελτιώσεις που σχεδιάζουμε πολιτική και φυσική ηγεσία, η ελληνική αστυνομία θα γίνει ακόμη πιο αποτελεσματική στη μάχη και στην υπεράσπιση της νομιμότητας στο δημόσιο χώρο».