Η Σκορδά έστειλε μήνυμα στην Καινούργιου

Η Σκορδά έστειλε μήνυμα στην Καινούργιου
Η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε τι έλεγε το μήνυμα που της έστειλε η Φαίη Σκορδά.

Πριν από λίγες ημέρες, η Κατερίνα Καινούργιου πέρασε μία περιπέτεια με την υγεία της που είχε ως αποτέλεσμα να απουσιάσει από την εκπομπή της, καθώς χρειάστηκε να νοσηλευτεί σε νοσοκομείο.

Όπως συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις, τα social media της γνωστής παρουσιάστριας και το κινητό της τηλέφωνο, γέμισαν με μηνύματα που ανθρώπους που ενδιαφέρθηκαν για αυτή.

Μεταξύ αυτών ήταν και η Φαίη Σκορδά, όπως αποκάλυψε στην τελευταία της εκπομπή, την Παρασκευή το πρωί.

«Αυτή τη στιγμή δεν λέμε για ανταγωνισμούς και νούμερα τηλεθέασης. Προσωπικά δεν έχουμε τίποτα με κανέναν. Εννοείται πως όλοι θέλουμε να βγαίνουμε πρώτοι. Να πω και κάτι που με συγκίνησε. Την προηγούμενη εβδομάδα που είχα το περιστατικό με την υγεία μου και μπήκα στο νοσοκομείο γιατί έπρεπε να κάνω εξετάσεις, έκανα και μαγνητική να δω αν όλα είναι οκ, είχα ταραχτεί πάρα πολύ και η Φαίη μου έστειλε μήνυμα. Το εκτίμησα πάρα πολύ. “Περαστικά! Σου εύχομαι να είσαι καλά, να πάνε όλα καλά κορίτσι μου”. Μπορεί να λες ποια είναι πρώτη και ποια είναι δεύτερη γιατί έτσι είναι τα πράγματα αλλά προσωπικά δεν έχει κανένας τίποτα με τον άλλον και ευχόμαστε όλοι τα καλύτερα για τους ανθρώπους που είναι απέναντι», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.