Ο Ασημακόπουλος «υιοθέτησε» 2 ευχές παιδιών με λευχαιμία: Το κάστρο και το διαστημόπλοιο (vid)

Ο Ασημακόπουλος «υιοθέτησε» 2 ευχές παιδιών με λευχαιμία: Το κάστρο και το διαστημόπλοιο (vid)
Λίγες ώρες μετά την επιστροφή του από το Survivor, ο Γιώργος Ασημακόπουλος θα κάνει πράξη δύο ευχές παιδιών με λευχαιμία.

Εδώ και μέρες είναι γνωστό πως ο Γιώργος Ασημακόπουλος θα δώσει τα λεφτά που θα πάρει από το Survivor σε παιδιά που δίνουν μάχη με τον καρκίνο. Πριν καλά καλά του φύγει το τζετ λαγκ από το ταξίδι της επιστροφής από τον Άγιο Δομίνικο, έχει ήδη δρομολογήσει τις εξελίξεις.

Μιλώντας στην κάμερα του Happy Day το πρωί της Παρασκευής, αποκάλυψε πως θα κάνει πραγματικότητα τις ευχές δύο παιδιών του συλλόγου «Make A Wish», τα οποία θέλουν να έχουν νέα δωμάτια. Το ένα να είναι διαστημόπλοιο και το άλλο κάστρο.

«Έκανα το όνειρο μου πραγματικότητα για καλό σκοπό! Είναι ένα μεγάλο όνειρο να κάνω την επιθυμία μου πραγματικότητα γιατί πάλεψα και σε αυτό το παιχνίδι μου βγήκαν συναισθήματα που δεν τα περίμενα. Ο εγκλεισμός, η πείνα, οι κακουχίες με έκαναν ακόμα πιο ευαίσθητο. Έβλεπα όνειρα, τον αδελφό μου και ήταν το καμπανάκι που χτύπησε πιο έντονα μέσα μου», είπε χαρακτηριστικά.

«Μόνο αγάπη θέλω να δώσω και να κάνω ίσως τα παιδιά πιο ευτυχισμένα. Είμαι πολύ συγκινημένος γιατί ένα από τα 2 παιδιά που θα βοηθήσουμε λέγεται Αλέξανδρος, σαν τον αδελφό μου που χάσαμε», είπε μεταξύ άλλων.

Όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς, δεν θα περιοριστεί σε αυτά, καθώς από χθες έχει κυκλοφορήσει η πληροφορία πως θα δώσει χρήματα στο κέντρο «Ελπίδα» καθώς και στην «Φλόγα».