Το πρώτο μήνυμα της Κατερίνα Καινούργιου μετά το εξιτήριο από το νοσοκομείο

Το πρώτο μήνυμα της Κατερίνα Καινούργιου μετά το εξιτήριο από το νοσοκομείο
Καλά στην υγεία της είναι έπειτα από την περιπέτεια της υγείας της, η Κατερίνα Καινούργιου με story που δημοσίευσε στο Instagram μετά το εξιτήριο που πήρε από το νοσοκομείο.

Την πρώτη της δημοσίευση στo Instagram έκανε η παρουσιάστρια της εκπομπής «Ευτυχείτε», Κατερίνα Καινούργιου, έπειτα από το εξιτήριο που πήρε από το νοσοκομείο μετά την περιπέτεια της υγείας της που την ανάγκασε να νοσηλευτεί την Παρασκευή σε ιδιωτικό νοσοκομείο.

Η Κατερίνα Καινούργιου με story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, επιβεβαιώνει ότι πήγε στο νοσοκομείο έπειτα από έντονη δύσπνοια και αδιαθεσία και τονίζει ότι υποβλήθηκε στις απαραίτητες εξετάσεις και πλέον είναι καλά. Παράλληλα στέλνει μήνυμα σε όλους να προσέχουν τους εαυτούς τους και να μην ξεπερνούν τα όρια του οργανισμού τους.

Το story της Κατερίνας Καινούργιου

«Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για το ενδιαφέρον σας και τα υπέροχα μηνύματά σας! Μπήκα στο νοσοκομείο με έντονη δύσπνοια και αδιαθεσία... έκανα τις απαραίτητες εξετάσεις και είμαι καλά. Το τελευταίο διάστημα έχω έντονη πίεση και υπερβολικό άγχος... θέλω μέσα απ την καρδιά μου να πω κάτι σε όλους...

Να προσέχετε τους εαυτούς σας! Να σας αγαπάτε! Να δίνετε μέχρι εκεί που μπορείτε.. να μη νιώθετε τύψεις όταν ξεμένετε από ενέργεια...

Η ενέργεια μας είναι πολύτιμη. Να έχετε χρόνο για τον εαυτό σας, να μιλάτε μαζί του, να τον “χαϊδεύετε”... να σας αγαπάτε! Τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό από την σωματική και ψυχική μας υγεία!!! Σας ευχαριστώ και πάλι!! Thank you!».

2

ΠΗΓΗ: Reader.gr