3 λόγοι που η σύλληψη Παππά δεν προσφέρεται για πανηγυρισμούς (pics)

Νίκος Ρόλλας
3 λόγοι που η σύλληψη Παππά δεν προσφέρεται για πανηγυρισμούς (pics)
Ο Χρήστος Παππάς μπορεί να συνελήφθη από την ΕΛ.ΑΣ ωστόσο το φιάσκο δεν αναιρείται.

Η σύλληψη του Χρήστου Παππά χθες το βράδυ στην περιοχή του Ζωγράφου, σίγουρα αποτελεί ευχάριστη είδηση. Μιλάμε άλλωστε για τον άνθρωπο που θεωρείται ο θεωρητικός της Χρυσής Αυγής και ο οποίος έχει καταδικαστεί για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης.

Άλλο όμως η ικανοποίηση για την σύλληψή του και άλλο οι πανηγυρισμοί που σε καμία περίπτωση δεν προσφέρονται για την συγκεκριμένη περίπτωση, μετά τα όσα έχουν προηγηθεί, αλλά και τα όσα προέκυψαν χθες το βράδυ.

Καταφύγιο Παππά

  1. Το γεγονός οτι ο Χρήστος Παππάς συνελήφθη, σε καμία περίπτωση δεν αναιρεί το φιάσκο του Οκτωβρίου. Τότε που η ΕΛ.ΑΣ ενώ ήξερε οτι θα έπρεπε να τον συλλάβει και υπήρχαν δηλώσεις συνδικαλιστών οτι «ακουμπάνε» τους κατηγορούμενους, κατάφερε να τον χάσει μέσα από τα χέρια της.
  2. Για περίπου 9 μήνες τον έψαχναν, χωρίς να υπάρχει το παραμικρό στοιχείο για το που είναι. Θυμίζουμε οτι διέρρεαν πληροφορίες οτι βρίσκεται στο εξωτερικό, οτι τον βοήθησαν μοναχοί και άλλα τέτοια σενάρια, δείγμα οτι ουδείς ήξερε το δρομολόγιο που είχε ακολουθήσει.
  3. Ο Χρήστος Παππάς δεν βρισκόταν ούτε στο εξωτερικό, ούτε σε κάποιο απομακρυσμένο χωριό, ούτε σε κάποιο μοναστήρι. Βρισκόταν στο κέντρο της Αθήνας, στο διαμέρισμα μίας γυναίκας που δεδομένα θα έπρεπε να είχε ελεγχθεί από τη στιγμή που ανήκει στον ακροδεξιό χώρο και ήταν υποψήφια με τον συνδυασμό του Ηλία Κασιδιάρη στις εκλογές.

Τα παραπάνω λοιπόν, δεν είναι και τόσο κολακευτικά για τους υπεύθυνους. Σίγουρα προσφέρονται για ικανοποίηση, όχι όμως για πανηγυρισμούς...