Βρέθηκε 19χρονη κοπέλα κρυμμένη στη ντουλάπα του ιερέα που κατηγορείται για βιασμούς ανηλίκων (vids)

Βρέθηκε 19χρονη κοπέλα κρυμμένη στη ντουλάπα του ιερέα που κατηγορείται για βιασμούς ανηλίκων (vids)
Κατά τη σύλληψη του 49χρονου ήταν κρυμμένη και φοβισμένη μια 19χρονη κοπέλα, η οποία τον αποκαλούσε… «πατερούλη».

Με ένα απρόσμενο περιστατικό ήρθαν αντιμέτωποι οι αστυνομικοί κατά τη σύλληψη του 49χρονου ιερέα στο Αγρίνιο, ο οποίος κατηγορείται για βιασμούς ανηλίκων κοριτσιών και κατοχή πορνογραφικού υλικό ανηλίκων. Σύμφωνα με το law&order οι αστυνομικοί έμειναν έκπληκτοι όταν άνοιξαν τη ντουλάπα στο κοινόβιο και αντίκρισαν μέσα μια 19χρονη κοπέλα να κρύβεται.

Η 19χρονη ήταν φοβισμένη αλλά κατά τη ανακριτική διαδικασία αποκαλούσε τον 49χρονο “πατερούλη” και έλεγε μόνο καλά λόγια γι αυτόν.

Κατά την έρευνα στα συρτάρια στο κλιμακοστάσιο, οι αστυνομικοί βρήκαν το απολυτήριο Γενικού Λυκείου Αγρινίου του 19χρονου κοριτσιού και τρία προσωπικά της ημερολόγια με ιδιόχειρες σημειώσεις. Σε αυτά μνημόνευε τους «γέροντες», «τις βόλτες με τον πατερούλη», ανέγραφε μέσα για «μηνύματα» αλλά και το «μασάζ», που εκτιμούν οι αστυνομικοί -από τις καταγγελίες δύο άλλων κοριτσιών- ότι τις υπέβαλε για να... διώξει τα μάγια.

Παράλληλα, οι αστυνομικοί εντόπισαν έντυπο με τίτλο «Διάλυση της Μαγείας», ένα ροζ τετράδιο με ιδιόχειρες σημειώσεις, μέσα στο οποίο υπήρχε ένα περιτύλιγμα σοκολάτας το οποίο ανέγραφε ιδιοχείρως «Χ....... γλυκιά, Χρόνια πολλά», ενώ στο οπισθόφυλλο ανέγραψε τρόπους αποτροπής μαγείας.

Σε έναν από τους πολλούς υπολογιστές που κατασχέθηκαν και χρησιμοποιούσε ο κατηγορούμενος βρέθηκε βιντεοληπτικό υλικό, με πορνογραφικό περιεχόμενο και στο σκληρό δίσκο βρήκαν φωτογραφικό υλικό, που απεικονίζει γυμνά σημεία ανήλικων κοριτσιών.