Οργή κατά του ιερέα που κατηγορείται για βιασμό: «Κρεμαλα στον που....α» (vid)

Οργή κατά του ιερέα που κατηγορείται για βιασμό: «Κρεμαλα στον που....α» (vid)
Έντονες αντιδράσεις υπήρξαν έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Αγρινίου μόλις έγινε αντιληπτή η έλευση του ιερέα που κατηγορείται για βιασμό ανήλικων κοριτσιών.

Μόλις έγινε αντιληπτή στο Δικαστικό Μέγαρο Αγρινίου, η άφιξη του 49χρονου ιερέα, ο οποίος κατηγορείται για βιασμό ανήλικων κοριτσιών υπήρξαν έντονες αντιδράσεις από τον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί.

Σύμφωνα με το karvasaras.gr ακολούθησαν ύβρεις και ατάκες όπως «κρεμάλα πουσ..παπα», ενώ αυτή την ώρα ο κατηγορούμενος απολογείται στην Ανακρίτρια.

Τις προηγούμενες ημέρες είχε κοινοποιηθεί στο facebook το μήνυμα που ακολουθεί, ώστε να συγκεντρωθούν έξω από τα δικαστήρια, αιτούμενοι την προφυλάκιση του 49χρονου, ο οποίος από την περασμένη Πέμπτη έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα επ’ αορίστον από την Μητρόπολη Αιτωλίας και Ακαρνανίας με απόφαση του Μητροπολίτη κ. Κοσμά.

Οι συγκεντρωμένοι είναι φίλοι, γνωστοί, συγγενείς και συμμαθητές των φερόμενων θυμάτων του ιερέα και κρατούν πανό που αναφέρει: «Ο “πατερούλης” δεν σας αγαπούσε, σας βίαζε! Μη φοβάστε, μιλήστε! Καμία ανοχή στον βιασμό παιδιών»!

Σημειώνεται ότι μετά την καταγγελία των δύο νεαρών σήμερα γυναικών, ηλικίας 27 και 22 ετών, οι οποίες το 2007 σε ηλικίες 13 και οκτώ ετών αντίστοιχα καταγγέλλουν ότι κακοποιήθηκαν σεξουαλικά από τον ιερέα, πραγματοποιήθηκε έλεγχος στην οικία του την Τετάρτη 23 Ιουνίου και βρέθηκαν φωτογραφίες με γυμνά σημεία του σώματος ανηλίκων στον υπολογιστή του με αποτέλεσμα να κατασχεθεί, όπως και ένα τάμπλετ.

Σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία για βιασμό ανηλίκων και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας, ενώ την Πέμπτη 24 Ιουνίου είχε οδηγηθεί στον Εισαγγελέα και είχε πάρει προθεσμία για σήμερα Δευτέρα 28 Ιουνίου ώστε να απολογηθεί.

Αναλυτικά όσα δήλωσε εκπρόσωπος των συγκεντρωμένων έξω από το Δικαστικό Μέγαρο