Ο τραγουδιστής των Maneskin φίλησε στο στόμα τον μπασίστα σε live (vid)

Ο τραγουδιστής των Maneskin φίλησε στο στόμα τον μπασίστα σε live (vid)
Μια συμβολική κίνηση, η οποία προκάλεσε αίσθηση έκανε ο τραγουδιστής των Maneskin, νικητών της φετινής Eurovision σε live στην Πολωνία.

Στο προσκήνιο και πάλι βρέθηκαν οι Maneskin, λίγες εβδομάδες μετά τη μεγάλη τους νίκη στη φετινή Eurovision. Η ιταλική ροκ μπάντα πριν από περίπου έναν μήνα ξεσήκωσαν τους Ευρωπαίους με το «Zitti e Buoni» και κέρδισαν τον διαγωνισμό.

Ο τραγουδιστής του συγκροτήματος αμέσως μετά τον τελικό της Eurovision, είχε δώσει ένα φιλί στον κιθαρίστα του, κάτι που επανέλαβε και σε συναυλία του συγκροτήματος στην Πολωνία.

Πάνω στη σκηνή, ο Damiano David και ο Thomas Raggi αντάλλαξαν ένα φιλί στο στόμα - μία κίνηση σχεδόν επαναστατική, όταν αυτό συμβαίνει στην Πολωνία, σε μία χώρα με τις πιο καταπιεστικές νομοθεσίες όσο αφορά στα δικαιώματα της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας.

«Ίσα δικαιώματα για την ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα. Πιστεύουμε πως όλοι πρέπει να μπορούν να κάνουν ότι κάναμε εμείς, χωρίς φόβο. Πιστεύουμε πως όλοι θα πρέπει να είναι ελεύθεροι να μπορούν να είναι ό,τι στο διάολο θέλουν να είναι. Ευχαριστούμε Πολωνία. Η ΑΓΑΠΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΛΑΘΟΣ», είπε λίγο μετά το φιλί ο Damiano David.