Ο Θεοχάρης πιστεύει ότι ο Μάτζικ ήρθε στην Ελλάδα από την καμπάνια του Υπ. Τουρισμού (pics)

Ο Θεοχάρης πιστεύει ότι ο Μάτζικ ήρθε στην Ελλάδα από την καμπάνια του Υπ. Τουρισμού (pics)
Μια ανάρτηση του Χάρη Θεοχάρη με αφορμή την παρουσία του Μάτζικ Τζόνσον στην Ελλάδα, έδωσε τροφή για σχολιασμό στα social media.

Ο θρύλος του ΝΒΑ, Μάτζικ Τζόνσον βρίσκεται από την Πέμπτη (24/6) στην Κέρκυρα και απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές. Μάλιστα, ο πάλαι ποτέ άσος των Λος Άντζελες Λέικερς ανεβάζει φωτογραφίες από το νησί των Φαιάκων στους λογαριασμούς του, ενώ χρήστες από όλον τον κόσμο που τον ακολουθούν βλέπουν εικόνες από την Κέρκυρα.

Η δημοσίευση φωτογραφιών του Μάτζικ Τζόνσον αποτελεί σημαντική διαφήμιση για τον τουρισμό της Ελλάδας, κάτι που δεν άφησαν ασχολίαστο οι χρήστες του twitter, με τον υπουργό Τουρισμού, Χάρη Θεοχάρη, να συμμετέχει στην συζήτηση.

Σε ανάρτηση χρήστη που αναφέρει με μια δόση χιούμορ ότι ο Μάτζικ Τζόνσον έχει κάνει καλύτερη καμπάνια τουρισμού για την Ελλάδα απ' ότι το υπουργείο Τουρισμού, ο Χάρης Θεοχάρης από τον προσωπικό του λογαριασμό έδωσε την εξής απάντηση: «Σωστή καταρχάς σκέψη. Δεν είναι όμως άσχετο με τις ενέργειες του υπουργείου πως ο Μάτζικ Τζόνσον βρίσκεται φέτος στην Ελλάδα».