Χαμός στον «αέρα» ανάμεσα στον Βαγγέλη Περρή και την Ελίζαμπεθ Ελέτσι (vid)

Χαμός στον «αέρα» ανάμεσα στον Βαγγέλη Περρή και την Ελίζαμπεθ Ελέτσι (vid)
Έντονη αντιπαράθεση με την Ελίζαμπεθ Ελέτσι είχε ο Βαγγέλης Περρής για τις δηλώσεις που έχει κάνει μετά την αποχώρησή της από το Survivor.

Τα πυρά του Βαγγέλη Περρή δέχθηκε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι στον αέρα της εκπομπής «Πρωινό» με αφορμή κάποιες δηλώσεις που έχει κάνει η πρώην παίκτρια του Survivor μετά την αποχώρησή της από το ριάλιτι επιβίωσης.

Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι είχε δηλώσει πως έγινε ερωτική πράξη μέσα στο Survivor, κάτι που ο Βαγγέλης Περρής δεν άφησε ασχολίαστο.

«Εσύ εκεί πέρα ήσουν σαν ανταποκρίτρια σ.. δραστηριοτήτων; Και πες ότι δύο παιδιά βρέθηκαν κοντά, εσύ ως τι βγαίνεις και λες ότι έκαναν αυτό και το άλλο; Γιατί βγαίνεις και το λες αυτό; Έκανες πλήρη περιγραφή ανθρώπων. Τι εξυπηρετεί το να βγαίνεις και να λες τις ερωτικές δραστηριότητες κάποιων συνανθρώπων σου, είτε τις παρακολούθησες είτε τις φαντάστηκες; Γιατί πρέπει να το δηλώσεις αυτό; Τι θες να κάνεις; Δεν σου έχει δώσει κανείς την άδεια», είπε αρχικά ο Βαγγέλης Περρής στην Ελίζαμπεθ Ελέτσι.

Ο Βαγγέλης Περρής είπε επίσης στην Ελίζαμπεθ Ελέτσι: «Τι νόημα έχει να περιφέρεσαι σε εκπομπές και να λες ποιος έχει κάνει σ@ξ; Σταμάτα αυτό με το “Δημοκρατία έχουμε”. Αν έχουμε καταλάβει ότι Δημοκρατία είναι αυτό, μας λείπουν πολλά κεφάλαια στην ανάπτυξη του θέματος. Τα είδες ή τα πιστεύεις; Λες λες και αυτό δεν στηρίζεται πουθενά. Δεν με νοιάζει ποιους εννοείς, με νοιάζει ότι βγαίνουν άνθρωποι, οι οποίοι εκτίθενται μέσα από την προσπάθειά μας απλώς να έχουμε μια ερώτηση τηλεοπτική και να απαντήσουμε μπροστά στην κάμερα. Δεν κάνει καλό, δεν είναι ωραίος επαγγελματικός προσανατολισμός».

«Όταν κάποιος μου κάνει μια ερώτηση, απαντάω. Αν δεν θέλω να απαντήσω, δεν απαντώ. Να μου δώσει κάποιος άδεια για να μιλήσω; Δεν νομίζω. Δεν υπάρχει αυτό, ζούμε σε Δημοκρατία. Δεν είπα κάτι κακό. Δεν έγινε κάτι μπροστά μου, αλλά το άκουσα και με έναν παίκτη μέσα στο παιχνίδι το συζητήσαμε. Δεν το παρεξήγησε κανείς αυτό που είπα, εμένα δεν μου είπε κανείς τίποτα στο πάρτι του Τριαντάφυλλου», απάντησε, μεταξύ άλλων, η Ελίζαμπεθ Ελέτσι.