Ανακριτής και εισαγγελέας στρίμωξαν τον δολοφόνο της Καρολάιν και δεν πήραν απαντήσεις: «Γιατί δεν κάλεσες ασθενοφόρο;»

Ανακριτής και εισαγγελέας στρίμωξαν τον δολοφόνο της Καρολάιν και δεν πήραν απαντήσεις: «Γιατί δεν κάλεσες ασθενοφόρο;»
Οι δικαστικές αρχές εντόπισαν πολλά κενά και αντιφάσεις και κατέστη ξεκάθαρο πως δεν έκανε τίποτα για να βοηθήσει την Καρολάιν.

Πολλά αναπάντητα ερωτήματα, αλλά και αντιφάσεις είχε η πολύωρη ομολογία του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, του δολοφόνου της Καρολάιν, ενώπιον του ανακριτή αλλά και του εισαγγελέα, οι οποίοι έκαναν πολλά ερωτήματα στον 33χρονο, αλλά ξεκάθαρες απαντήσεις δεν πήραν.

Ο δολοφόνος της Καρολάιν, ο οποίος αφενός τους ζήτησε να τιμωρηθεί παραδειγματικά, αφετέρου πως δεν είναι το τέρας που τον παρουσιάζουν τα media, έχει υποστηρίξει πως είχε αγκαλιά την Καρολάιν και προσπαθούσε να την κάνει να ακούσει αλλά την πίεζε όπως είχε τη μύτη και το στόμα στο μαξιλάρι και έχασε τη ζωή της. Είπε πως δεν το κατάλαβε.

Τον ρώτησαν λοιπόν για τις κινήσεις του και το πως έδρασε όταν είδε πως η Καρολάιν δεν κουνιόταν. Συγκεκριμένα, τον ρώτησαν γιατί δεν σκέφτηκε να καλέσει αμέσως ασθενοφόρο για να βοηθήσει τη γυναίκα του, αλλά ξεκάθαρη απάντηση δεν πήραν.

Συνέχισαν, ρωτώντας τον για το αν προσπάθησε να συνεφέρει την Καρολάιν αλλά και το πως κατάλαβε ότι η κοπέλα ήταν νεκρή. Αν παρατήρησε την αναπνοή της, αν της έπιασε τον σφυγμό, ακόμα κι αν της άλλαξε στάση να δει αν ήταν νεκρή ή είχε λιποθυμήσει. Πολύ περισσότερο τι έκανε για να την συνεφέρει;

Ξεκάθαρη απάντησε δεν έλαβαν, ίσα-ίσα από τις απαντήσεις που έδωσε κατέστη, ξεκάθαρο για τις δικαστικές αρχές ότι δεν έκανε τίποτα για να βοηθήσει την Καρολάιν.

Ο δολοφόνος της 20χρονης κοπέλας, επέμενε πως όλα έγιναν λόγω των αντεγκλήσεων που είχαν εκείνο το βράδυ.

Τα κενά στην απολογία του και οι αντιφάσεις, σύμφωνα με πληροφορίες είναι πολλά.