«Για τον μπαμπά μου, στον παράδεισο»: Ταχυδρόμος βρήκε το γράμμα 8χρονης και απάντησε (pics)

«Για τον μπαμπά μου, στον παράδεισο»: Ταχυδρόμος βρήκε το γράμμα 8χρονης και απάντησε (pics)
Μία απίστευτη και συγκινητική ιστορία που μας διδάσκει/θυμίζει πως άνθρωποι υπάρχουν ακόμα. Έστειλε γράμμα στον μπαμπά της στον παράδεισο και ο ταχυδρόμος της έστειλε ένα υπέροχο δώρο.

Εκεί που υπάρχει ακόμα ανθρωπιά… Που; Στην περίπτωσή μας, στο Λέστερ της Βρετανίας και μας το δίδαξε/θύμισε ο τοπικός ταχυδρόμος στο Μπράουνστοουν.

Ανοίγοντας το κόκκινο κουτί για να πάρει τα γράμματα και τις κάρτες, ο ταχυδρόμος διέκρινε ένα χαρτί με μπλε μεγάλα γράμματα. Σίγουρα ήταν γραμμένο από χέρι παιδικό.

Και έτσι ακριβώς ήταν, καθώς ανέγραφε «για τον μπαμπά, παράδεισος, σύννεφο 9»!

2

Ήταν εμφανές πως το παιδάκι είχε χάσει τον πατέρα του και του είχαν πει ότι μένει στον παράδεισο και συγκεκριμένα στο σύννεφο 9. Χωρίς γραμματόσημο, διευθύνσεις κτλ.

Ήταν σίγουρο πως θα χανόταν, οπότε είπε να χρησιμοποιήσει τη δύναμη των social media.

Το πόσταρε λοιπόν στο facebook στον λογαριασμό της ταχυδρομικής υπηρεσίας, ζητώντας από όποιον ξέρει να βοηθήσει να βρεθεί η οικογένεια.
«μίλησα στον διευθυντή μου και τον ρώτησα αν μπορούσα να προσπαθήσω να βρω την οικογένεια και να απαντήσω»! Του πήρε μόλις… 15 λεπτά για να μάθει. Το παιδάκι ήταν η 8χρονη Σιάνα Τούλη.

Η μητέρα της Σάρα είπε στο BBC: «Ποτέ δεν θα πίστευα ότι αυτό θα μπορούσε να συμβεί. Είμαι σοκαρισμένη πραγματικά». Η Σάρα εξήγησε στη συνέχεια πως, η μικρή είχε χάσει τον πατέρα της Τόνι, όταν ήταν μόλις 4 μηνών και μόλις είχε αρχίσει να καταλαβαίνει.

Σε μια άλλη συνέντευξη στο Λέστερ LIve, η μητέρα της Σιάνα εξήγησε, πως μια μέρα την ρώτησε «που βρίσκεται ο μπαμπάς μου;» και εκείνη της απάντησε: «Στον παράδεισο, στο σύννεφο 9».

Είπε μάλιστα πως δεν θα διάβαζε το γράμμα της κόρης της στον πατέρας της, αλλά θα το φυλούσε, μαζί με εκτυπωμένα σχόλια από το facebooκ σε ένα σπέσιαλ πακέτο και θα της το δώσει όταν μεγαλώσει.

3

«Στην αρχή της είπα πως είναι αρκετά αργά για να το ταχυδρομήσουμε και εκείνη άρχισε να κλαίει, οπότε της είπα, “έλα, πάμε να το βάλουμε στο κουτί έξω στον δρόμο”.

Η μητέρα της Σιάνα απάντησε στον ταχυδρόμο με μία φωτογραφία από το δώρο που τους έστειλε: «Ένα υπέροχο δώρο από τον ταχυδρόμο στην κόρη μου και τον μπαμπά της. Είναι μία πολύ συναισθηματική στιγμή για μας, όταν υπέροχοι άνθρωποι μας “γεμίζουν” με αυτόν τον τρόπο. Σας ευχαριστώ πολύ όλους σας»!