Απάντησε η ΕΛ.ΑΣ. για τον ξυλοδαρμό του Γεωργιανού που ήταν ύποπτος για τα Γλυκά Νερά

 Απάντησε η ΕΛ.ΑΣ. για τον ξυλοδαρμό του Γεωργιανού που ήταν ύποπτος για τα Γλυκά Νερά
Διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του είχαν προκύψει στοιχεία για συμμετοχή του σε υπόθεση ληστείας σε βάρος ηλικιωμένου ζευγαριού, στην οικία τους στο Πικέρμι.

Την δική της απάντηση έδωσε στις καταγγελίες, σε κανάλι της πατρίδας του, του Γεωργιανού που είχε συλληφθεί στον Έβρο και προσπαθούσε να φύγει από τη χώρα, με πλαστό διαβατήριο και καθότι είχε διαπράξει ληστεία μετά ξυλοδαρμού ηλικιωμένων.

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ο δολοφόνος της Καρολάιν είχε δώσει κάποιες περιγραφές για την υποτιθέμενη ληστεία και ο Γεωργιανός έμοιαζε σε κάποιες από αυτές.

Είπε λοιπόν πως «τέσσερις μέρες με είχαν δεμένο σε μια καρέκλα. Με χτυπούσαν πολύ άσχημα οι αστυνομικοί, ζαλιζόμουν κι όταν κουραζόταν ο ένας, συνέχιζε ο άλλος. Δεν με ρωτούσαν τίποτα, μόνο μου έλεγαν να ομολογήσω ότι σκότωσα την κοπέλα. Δεν ήξερα για ποια κοπέλα μιλούσαν. Μου έλεγαν "Εσύ τη σκότωσες”. Μετά έμαθα ότι τη σκότωσε ο άντρας της και ότι με κατηγορούσαν για κλοπή. Δεν έχω καμία σχέση με καμία κλοπή. Είχα μόνο πλαστά χαρτιά».

Η ΕΛ.ΑΣ. απάντησε αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«Ο αλλοδαπός εντοπίστηκε να προσπαθεί να εξέλθει από τη χώρα μέσω του Συνοριακού Σημείου Διέλευσης Κήπων. Διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του είχαν προκύψει στοιχεία για συμμετοχή του σε υπόθεση ληστείας σε βάρος ηλικιωμένου ζευγαριού, στην οικία τους στο Πικέρμι.

Για τον λόγο αυτό μεταφέρθηκε στο Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, όπου και συνελήφθη δυνάμει εντάλματος σύλληψης (σχετ. το από 18-05-2021 Δελτίο Τύπου Γ.Ε.Δ. Αττικής).

Ο συλληφθείς εξετάστηκε και από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής για την υπόθεση των Γλυκών Νερών.
Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στα κρατητήρια, ζήτησε και εξετάστηκε από γιατρό, ο οποίος γνωμάτευσε ότι είναι καλά στην υγεία του, ενώ δεν ζήτησε τη μεταφορά του σε νοσοκομείο».