Με EKAM, αλεξίσφαιρο και το ίδιο βλέμμα ο δολοφόνος της Καρολάιν (pics & vid)

Με EKAM, αλεξίσφαιρο και το ίδιο βλέμμα ο δολοφόνος της Καρολάιν (pics & vid)
Με το ίδιο βλέμμα που δεν δείχνει και τόσο μεταμέλεια για την δολοφονία της Καρολάιν, εμφανίστηκε στην Ευελπίδων ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος.

Με την συνοδεία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων και φορώντας λευκό αλεξίσφαιρο γιλέκο, μεταφέρθηκε στον ανακριτή, το πρωί της Τρίτης, για να απολογηθεί ο δολοφόνος της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά.

Από την ΓΑΔΑ όπου βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες μέχρι και τα δικαστήρια, το όχημα της ΕΛ.ΑΣ είχε δίπλα του 2 τζιπάκια των ΕΚΑΜ, 2 μηχανές της ασφάλειας, ενώ με το που πέρασαν την είσοδο υπήρχαν ειδικές δυνάμεις που άνοιγαν δρόμο, προκειμένου να φράσει έξω από το κτίριο που βρισκόταν το γραφείο του ανακριτή.

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος

Εκεί είχαν στήσει από νωρίς τις κάμερές τους, δεκάδες ελληνικά και ξένα κανάλια, καθώς το ενδιαφέρον για την υπόθεση, αλλά και την τροπή που πήρε έχει ξεφύγει από τα στενά σύνορα της χώρας.

Λίγα λεπτά πριν τις 10:00 λοιπόν, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος βγήκε από το τζιπάκι φορώντας το λευκό αλεξίσφαιρο γιλέκο και έχοντας αυτό το βλέμμα που είχε και στην πρώτη μεταφορά του εκεί. Ένα βλέμμα που έχει προκαλέσει ιδιαίτερη εντύπωση και μεγάλες συζητήσεις...

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος

Και αυτό γιατί έχουμε συνηθίσει σε περίπτωση που έχουν γίνει τέτοια ειδεχθή εγκλήματα, ο δράστης να έχει κατεβασμένο το κεφάλι, να δείχνει κάπως στεναχωρημένος και γενικώς να έχει -έστω και ψεύτικη μερικές φορές- μία μεταμέλεια ζωγραφισμένη στο πρόσωπό του.

Στην περίπτωση του 32χρονου πιλότου όμως, το σκηνικό ήταν διαφορετικό. Το κεφάλι ήταν ψηλά, το βλέμμα το ίδιο και γενικώς δεν υπήρχε το παραμικρό ίχνος που να δείχνει κάποια μεταμέλεια ή κάποια στεναχώρια.