Αγγελική Νικολούλη: «Η μαρτυρία πιστεύω ότι θα φωτίσει κάποια σημεία που παραμένουν σκοτεινά σε αυτή την υπόθεση» (vid)

Αγγελική Νικολούλη: «Η μαρτυρία πιστεύω ότι θα φωτίσει κάποια σημεία που παραμένουν σκοτεινά σε αυτή την υπόθεση» (vid)
Η παρουσιάστρια στο «Φως στο Τούνελ» με παρέμβασή της στο κεντρικό δελτίο του Alpha μίλησε για την πληροφορία που την συγκλόνισε κατά τη διάρκεια της τελευταίας εκπομπής.

Την προετοιμασία την οποία -όλα δείχνουν- πως έκανε για να συγκαλύψει το έγκλημά του, ακόμα και την περιγραφή του αρχηγού της συμμορίας των ληστών, την οποία «ξεσήκωσε» από τη ληστεία στο σπίτι του εκπαιδευτεί του στο Αλεποχώρι, μόνο που τότε δεν είχαν επαφή και το έγκλημα εκείνο δεν είχε γίνει ιδιαίτερα γνωστό, προσπάθησε να καταδείξει η Αγγελική Νικολούλη με παρέμβασή της στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA!

«Δεν νομίζω ότι στην κακιά ώρα, που επικαλείται ο 33χρονος πιλότος, μπορεί να σχεδιάσει μια ληστεία με τόσες λεπτομέρειες και στη σύντομη ώρα που είχε στη διάθεση του μέχρι να φτάσουν οι πρώτοι αστυνομικοί. Μην ξεχνάμε ότι πάντα η κακιά ώρα προκαλεί και ένα σοκ!» ανέφερε η παρουσιάστρια του «Φως στο Τούνελ» και συμπλήρωσε:

«Αυτό εδώ που παρουσίασε, η εικόνα δηλαδή που έδωσε της ψεύτικης επίθεσης, ήθελε μελέτη και σχεδιασμό για να μην πέσει σε αντιφάσεις και να μην υπάρξουν κενά. Να μπορέσει να πείσει τις Αρχές, κάτι που το κατάφερε. Μην ξεχνάμε ότι περιέγραψε από που μπήκαν οι ληστές και το πως».

Στη συνέχεια η Αγγελική Νικολούλη υποστήριξε: «Εγώ όμως θέλω να μείνω και σε μια άλλη λεπτομέρεια. Μια λεπτομέρεια που έχει να κάνει με την περιγραφή που έδωσε για τον αρχηγό που υποτίθεται πως μπήκε στο σπίτι και σκότωσε τη γυναίκα του.

Στρογγυλό πρόσωπο, κοντός λαιμός και μίλησε σε μια γλώσσα που δεν ήξερε. Άρα αλλοδαπός. Αυτή η εικόνα να μην ξεχνάμε ότι ταίριαζε στον αρχηγό που είχε ληστέψει τον εκπαιδευτή του στα Μέγαρα τρία χρόνια πριν. Και εδώ υπάρχει λεπτομέρεια...

Οι δύο άντρες δεν είχαν επαφή τότε. Δεν μιλούσαν, δεν βρίσκονταν συχνά. Και δεν νομίζω ότι εκείνη την κακιά την ώρα ανέσυρε την υπόθεση από κάποιο αρχείο για να αντιγράψει με λεπτομέρεια το τι είχε συμβεί τότε και ποια ήταν η περιγραφή του αρχηγού. Γιατί απλούστατα δεν είχε δοθεί στην δημοσιότητα καθώς υπήρχαν άλλα σοβαρά γεγονότα και δεν είχε κυκλοφορήσει η ληστεία στο σπίτι του εκπαιδευτή του στα Μέγαρα» πρόσθεσε η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια της εκπομπής «Φως στο Τούνελ»...

«Νομίζω, λοιπόν, ότι την ήξερε από πριν, την είχε μελετήσει, γνώριζε ότι θα τραβήξει το ενδιαφέρον των ερευνητών γιατί ήταν ο ίδιος χώρος, αεροδρόμιο μεγάλο και οι ίδιοι στόχοι».

Όσον αφορά το τηλεφώνημα που δέχτηκε στην τελευταία-έκτακτη -εκπομπή της και την συγκλονιστική μαρτυρία- την οποία δεν αποκάλυψε- ανέφερε και πάλι: «Είναι πολύ σοβαρή πηγή και δεν θα ήθελα να αναφερθώ σε αυτή τη μαρτυρία γιατί είναι ιδιαίτερα σοβαρή και χαίρομαι που η έρευνα θα συνεχιστεί στην τακτική ανάκριση γιατί πιστεύω ότι θα φωτίσει κάποια σημεία που παραμένουν σκοτεινά σε αυτή την υπόθεση».