Χρήστης του TikTok είναι ολόφτυστος ο Tupac και οι θεωρίες συνομωσίας έχουν φουντώσει (vid)

Χρήστης του TikTok είναι ολόφτυστος ο Tupac και οι θεωρίες συνομωσίας έχουν φουντώσει (vid)
Η τρομακτική ομοιότητα ενός χρήστη του TikTok με τον ράπερ Tupac έχει φέρει τα πάνω κάτω.

Χαμός έχει γίνει το τελευταίο διάστημα στο διαδίκτυο με έναν χρήστη του TikTok, ο οποίος είναι ολόφτυστος ο γνωστός ράπερ Tupac που δολοφονήθηκε πριν από 25 χρόνια.

Τον Σεπτέμβριο του 1996 ο Τούπακ Αμάρου Σακούρ, γνωστός και με τα καλλιτεχνικά ψευδώνυμα Tupac (2Pac) και Makaveli, δολοφονήθηκε στο Λας Βέγκας των Ηνωμένων Πολιτειών. Αν και τότε ήταν μόλις 25 ετών, ο Tupac κατάφερε να γίνει θρύλος της ραπ.

Παρόλα αυτά, όπως συμβαίνει με κάθε διάσημο που εγκαταλείπει τα εγκόσμια, έτσι και με τον Tupac άρχισαν να αναπτύσσονται διάφορες θεωρίες συνομωσίας όλα αυτά τα χρόνια, σύμφωνα με τις οποίες, ο ράπερ δεν πέθανε ποτέ.

Αυτές οι θεωρίες ήρθαν τώρα να φουντώσουν όταν εμφανίστηκε ένας χρήστης στο TikTok, ο οποίος μοιάζει τρομακτικά με τον Tupac. Ο Paris Brown, όπως είναι το όνομά του στο Tik Tok, ανέβασε ένα βίντεο που δείχνει τον εαυτό του και αναφέρει: «Όταν ο κόσμος έρχεται κοντά σου και σου λέει ότι μοιάζεις με τον 2pac. Λοιπόν, εσείς τι πιστεύετε;».

Τότε πολλοί χρήστες του απάντησαν στο βίντεο, τονίζοντας πως όντως υπάρχει τεράστια ομοιότητα, όμως υπήρξαν και άλλοι που πιστεύουν πως είναι ο ίδιος ο Tupac και πως επιτέλους επέστρεψε.

@parisbrown424

#2pac 👀 what y’all think

♬ No More Pain - 2Pac