Νίκος Μπάρτζης για σχέση Σάκη-Μαριαλένας: «Μας είχε πει ότι καμία γυναίκα δεν θέλει τέτοιον άνδρα, ειδικά με όσα βλέπουμε τελευταία» (vid)

Νίκος Μπάρτζης για σχέση Σάκη-Μαριαλένας: «Μας είχε πει ότι καμία γυναίκα δεν θέλει τέτοιον άνδρα, ειδικά με όσα βλέπουμε τελευταία» (vid)
Για την σχέση του Σάκη και της Μαριαλένας στο Survivor μίλησε ο Νίκος Μπάρτζης, κάνοντας μια δήλωση που θα συζητηθεί.

Ο Νίκος Μπάρτζης βρέθηκε στην εκπομπή «σουκου Family» και μίλησε για τα όσα βίωσε στο Survivor. Αναφέρθηκε στην σχέση του με τον Τζέιμς και την Άννα Μαρία, στις κόντρες που είχε με κάποιους παίκτες, ενώ μίλησε και για την σχέση του Σάκη και της Μαριαλένας, κάνοντας μια δήλωση που προκάλεσε αίσθηση.

«Με τον Τζέιμς ήμασταν από την αρχή σταθεροί στις απόψεις μας, λέγαμε την πραγματικότητα. Οι άλλοι στη συνέχεια του παιχνιδιού έβγαλαν τον πραγματικό τους εαυτό, στην αρχή έπαιζαν… θεατράκι. Δεν γίνεται να αρέσεις σε όλους τους ανθρώπους. Στην αρχή που έβλεπα κάποια πράγματα, εγώ δεν ήξερα από τηλεόραση, εκνευριζόμουν. Μου έβγαινε ένταση, για ποιο λόγο να γίνεται αυτό», είπε αρχικά.

Ο Νίκος Μπάρτζης πρόσθεσε στη συνέχεια: «Μετά ήρθε η Άννα Μαρία στην ομάδα, μας εξήγησε πως λειτουργεί το θέμα και έπεσαν οι τόνοι. Δύο εντάσεις θυμάμαι στο Survivor, μία με τον Παππά που είχε έρθει και μου κούναγε το χέρι και άλλη μία με τον Σάκη που βγαίναμε από ένα συμβούλιο και μου έλεγε “είσαι σκουπίδι, θα σε φτύνουν όλοι, θα γελάνε όλοι”, εκτός κάμερας αυτό».

Όσο για τη σχέση του Σάκη με τη Μαριαλένα έκανε μια δήλωση που θα συζητηθεί, βάσει όσων τους είχε πει η 25χρονη γυμνάστρια πριν μπει ο πρώην σύντροφός της μέσα στο παιχνίδι: «Κοίτα, αυτά που μας είχε πει η Μαριαλένα, καμία γυναίκα δεν θα ήθελε να έχει έναν τέτοιο άντρα, ειδικά μετά από όσα βλέπουμε τώρα στην τηλεόραση και στην επικαιρότητα, με αυτά που έχουν γίνει. Μας είχε πει κάποια πράγματα η Μαριαλένα, δεν ξέρω αν ισχύουν».