Η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη ξεσπά κατά του 33χρονου πιλότου: «Το παιδί θα τον μισεί για μια ζωή (vid)

Η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη ξεσπά κατά του 33χρονου πιλότου: «Το παιδί θα τον μισεί για μια ζωή (vid)
Η μητέρα της αδικοχαμένης Ελένης Τοπαλούδη ξέσπασε κατά του πιλότου για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά και έστειλε ένα μήνυμα στις γυναίκες που πέφτουν θύματα βίας.

Για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά μίλησε η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη, η οποία έστειλε παράλληλα μήνυμα για τις γυναίκες που πέφτουν καθημερινά θύματα κακοποιητικής συμπεριφοράς από τους συζύγους τους, μέσα στα σπίτια τους.

Μιλώντας στην ΕΡΤ, η Κούλα Τοπαλούδη ανέφερε: «Δέχομαι μηνύματα από πολλές γυναίκες, 30ρες με παιδιά 7 χρονών που λένε ότι θα τα τινάξουν στον αέρα γιατί δεν αντέχουν", ανέφερε η γυναίκα και πρόσθεσε πως ακόμη και κακοποιημένες γυναίκες που πηγαίνουν στα νοσοκομεία "δεν τολμάνε να καταγγείλουν τον κακοποιητή σύζυγο... Και δυστυχώς οι περισσότερες δεν έχουν δουλειές για να πατήσουν στα πόδια τους».

Όσο για την περίπτωση της Καρολάιν, πρόσθεσε: «Από την πολλή αγάπη πολλές φορές, τα παιδιά δεν θέλουν να πληγώσουν τους γονείς και αφήνουν αυτό το ωραίο παραμύθι να συνεχίζεται».

Κι συνέχισε λέγοντας: «Δεν μίλησε για να μην χαλάσει το παραμύθι. Έκανε υπομονή, είδε ότι δεν αντέχει μέσα σε αυτό το κλίμα και έκανε την επανάστασή της και το 'όχι' της της στοίχισε. Οι κακοποιητές και η πατριαρχική κοινωνία στην οποία ζούμε λέει σε εμάς τις γυναίκες να υπακούμε, να σκύβουμε το κεφάλι. Δεν θα λέμε ποτέ 'όχι' και 'η σιωπή είναι χρυσός'. Μη μιλάς, πες το στη φίλη σου και αυτή από την άλλη δεν κάνει τίποτε να ενημερώσει τους τραγικούς γονείς.

Και ξημερώνει ένα πρωί και μαθαίνεις για το παιδί σου... από τα χέρια αυτού που ερωτεύτηκε, χωρίς να έχει αναστολές, με μεγάλο σαδισμό, με μεγάλη κυνικότητα. Έπεσε στο κορμί της Καρολάιν, την έπνιξε με τα χέρια του και έβαλε δίπλα στο νεκρό σώμα της της μανούλας το παιδάκι... Και δεν σεβάστηκε τη μάνα του παιδιού του. Και τώρα τον ενδιαφέρει τι ποινή θα πάρει για να βγει και να ασχοληθεί με το παιδί. Το παιδί θα τον μισήσει μια ζωή ολόκληρη. Είναι δυνατόν τον φονιά της μάνας σου να τον θέλεις για πατέρα; Φτάνει πια...».