Ο 33χρονος πιλότος έκρυψε τα κοσμήματα της Καρολάιν στο ντεπόζιτο της μηχανής του

Ο 33χρονος πιλότος έκρυψε τα κοσμήματα της Καρολάιν στο ντεπόζιτο της μηχανής του
Φαίνεται ότι ο δράστης σκηνοθέτησε με κάθε λεπτομέρεια την υποτιθέμενη ληστεία με την οποία επιχείρησε να καλύψει το έγκλημά του - Φρόντισε να εξαφανίσει και τα κοσμήματα της άτυχης Καρολάιν που υποτίθεται ότι είχαν πάρει οι ληστές.

Σε πλήρη καταγραφή των κινήσεων του τις ώρες που επιχείρησε να οργανώσει το σκηνικό της ληστείας για να καλύψει την δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά προχώρησε σε μια από τις προανακριτικές καταθέσεις του ο 33χρονος πιλότος.

Την ώρα που η 20χρονη βρισκόταν νεκρή στο κρεβάτι της, έχοντας δίπλα της το νεογέννητο μωρό της, ο πιλότος έκρυψε ακόμα και τις βέρες τους και το δαχτυλίδι αρραβώνων της Καρολάιν στο ντεπόζιτο της μηχανής του και μέρες αργότερα τα ανέσυρε και τα πέταξε σε κάδο απορριμμάτων, για να πείσει για το σκηνικό της ληστείας.

«Δε θυμάμαι με χρονολογική σειρά τι έκανα μετά. Κάποια στιγμή όμως ανέβηκα στην κρεβατοκάμαρα άνοιξα τα συρτάρια πέταξα τα πράγματα που είχαν μέσα για να φανεί ότι μέσα στο δωμάτιο είχαν μπει ληστές. Επίσης κάποια στιγμή κατέβηκα στο υπόγειο και παραβίασα το παράθυρο. Μη με ρωτάτε πως ακριβώς το έκανα δεν θυμάμαι θυμάμαι όμως ότι κάποια στιγμή ξεβίδωσα κάποιες βίδες βγήκε το παράθυρο και το ακούμπησα στο πάτωμα. Ανέβηκα στο σαλόνι ανακάτεψα και εκεί τα πράγματα που είχα για να φαίνεται ότι είχαν ψάξει και εκεί ληστές» περιέγραψε.

Όπως εξήγησε, φρόντισε να εξαφανίσει τα κοσμήματα που υπήρχαν στο σπίτι, αφού χρήματα δεν υπήρχαν καθόλου! «Το μόνο αξίας που υπήρχε στο σπίτι ήταν οι δύο βέρες μας και το δαχτυλίδι αρραβώνων της Καρολάιν. Αυτά τα πήρα και τα έβαλα σε μία μικρή νάιλον σακούλα και τα πέταξα μέσα στο ντεπόζιτο της μηχανής μου που είχα στο γκαράζ. Λεφτά μέσα στο σπίτι δεν υπήρχαν. Τις επόμενες μέρες έβγαλα τα κοσμήματα από το ντεπόζιτο και τα πέταξα σε ένα κάδο απορριμμάτων. Άνοιξα το παιχνίδι Monopoly και είπα ότι περιείχε 9,5 χιλιάδες ευρώ τα οποία πήραν οι ληστές».

Πηγή: Reader.gr