Προθεσμία μέχρι την Τρίτη για να απολογηθεί ο πιλότος που έφυγε ψύχραιμος από τα δικαστήρια (pics & vid)

Προθεσμία μέχρι την Τρίτη για να απολογηθεί ο πιλότος που έφυγε ψύχραιμος από τα δικαστήρια (pics & vid)
Την πόρτα του ανακριτή πέρασε ο 33χρονος πιλότος προκειμένου να ζητήσει και να λάβει προθεσμία ως την ερχόμενη Τρίτη για την απολογία του.

Με συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης μεταφέρθηκε στον ανακριτή ο 33χρονος πιλότος μετά την ομολογία του για την δολοφονία της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά.

Ο κατηγορούμενος, φορώντας χειροπέδες, αλεξίσφαιρο γιλέκο και μάσκα, οδηγήθηκε ενώπιον του ανακριτή προκειμένου να ζητήσει και να λάβει προθεσμία για την ερχόμενη Τρίτη ώστε να προετοιμάσει την υπερασπιστική του γραμμή.

Μετά τον ανακριτή ο 33χρονος οδηγήθηκε από τους αστυνομικούς στο όχημα της αστυνομίας και αποχώρησε ψύχραιμος από τα δικαστήρια.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, ο 33χρονος πιλότος θέλει να τιμωρηθεί. Έχει ρωτήσει για την ενδεχόμενη ποινή που θα του επιβληθεί και έχει εκφράσει την επιθυμία να κρατήσει την επιμέλεια της κόρης του. Σύμφωνα με το δικηγόρο του 33χρονου, Βασίλη Σπύρου, ο κατηγορούμενος είναι συγκλονισμένος από το γεγονός του θανάτου της Καρολάιν ενώ η προσωπική του εκτίμηση, είναι πως ο εντολέας του ξαλάφρωσε με την ομολογία του.

Δείτε εικόνες από την μεταφορά του

Πιλότος

Πιλότος

Πιλότος

Πιλότος