Στην Πάτρα κλιμάκιο της ΓΑΔΑ για την δολοφονία του Τάσου Μπερδέση

Στην Πάτρα κλιμάκιο της ΓΑΔΑ για την δολοφονία του Τάσου Μπερδέση
Κλιμάκιο της ΓΑΔΑ βρέθηκε στην Πάτρα προκειμένου να πάρει καταθέσεις για την δολοφονία του Τάσου Μπερδέση.

Εξελίξεις υπήρξαν την Τετάρτη στην υπόθεση της δολοφονίας του Τάσου Μπερδέση. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της πατρινής εφημερίδας «Γνώμη», το βράδυ της Τετάρτης πέρασαν το κατώφλι της τοπικής Αστυνομικής Διεύθυνσης για να δώσουν κατάθεση άτομα που από την πρώτη στιγμή είχαν μπει στο κάδρο των Αρχών για την υπόθεση δολοφονίας του 38χρονου πυγμάχου.

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, στην Πάτρα κατέφθασε κλιμάκιο από τη ΓΑΔΑ που έχει αναλάβει να πάρει καταθέσεις από τα συγκεκριμένα άτομα. Να σημειωθεί, βέβαια, πως από την πρώτη στιγμή η Ασφάλεια Αττικής που χειρίζεται την υπόθεση της δολοφονίας του Τάσου Μπερδέση είχε στρέψει το βλέμμα της στην Πάτρα. Μάλιστα, είχαν κληθεί στην Αθήνα κάποια άτομα για να δώσουν πληροφορίες, ενώ πλέον το κλιμάκιο κατέφθασε στην Πάτρα έχουν πλέον στοχεύσει τις έρευνες προς συγκεκριμένες κατευθύνσεις.

Πριν από μερικές μέρες, η μητέρα του Τάσου Μπερδέση μιλώντας στην «Αχαϊκή Πολιτεία», πριν από μερικές ημέρες είχε δηλώσει, μεταξύ άλλων, ότι ο δολοφόνος του παιδιού της μπορεί να ήταν στην κηδεία στη Μιτόπολη. «Το νιώθω ως μάνα, το νιώθω ως μια διαίσθηση. Ο δολοφόνος ήταν στη Μιτόπολη» είχε πει χαρακτηριστικά, παροτρύνοντας, επιπλέον, τις Αρχές, να ψάξουν καλά την Πάτρα.