Xiaomi Mi 11 Ultra: Θέτοντας νέα όρια στα high-end smartphones

Xiaomi Mi 11 Ultra: Θέτοντας νέα όρια στα high-end smartphones
Η νέα πρόταση της Xiaomi είναι ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί στην αγορά αυτή τη στιγμή.

Η Xiaomi παρουσίασε στην αγορά το Xiaomi Mi 11 Ultra, ένα τηλέφωνο με εντυπωσιακά χαρακτηριστικά που θέλει να κατακτήσει την κορυφή και έχει όλα τα φόντα να το κάνει. Ανοίγοντας τη συσκευασία, αυτό που ξεχωρίζει κανείς με την πρώτη ματιά είναι το μεγάλο πλαίσιο των καμερών που φιλοξενεί στο πίσω τμήμα του.

Το Gorilla Glass προστατεύει όλα τα γυάλινα τμήματα, ενώ σημαντική είναι και η συνεργασία της κατασκευάστριας εταιρείας με την Harman/Kardon για τα του ήχου που σίγουρα ξεχωρίζει από τα πρώτα λεπτά χρήσης.

Η οθόνη του τηλεφώνου έχει διαγώνιο 6.81 ίντσες και δείχνει πραγματικά εκπληκτική. Είναι άνετη στη χρήση, υποστηρίζει ανάλυση 3200x1440 pixels και με πυκνότητα στα εντυπωσιακά δεδομένα των 514ppi. Ο σαρωτής δαχτυλικών αποτυπωμάτων είναι ενσωματωμένος ακριβώς από κάτω της, γλιτώνοντάς μας σίγουρα από μεγαλύτερο μέγεθος ή κάποιο σχετικό πλήκτρο.

Το σύστημα καμερών έχει σύστημα αυτόματης εστίασης Dual Pixel, προσφέροντας εξαιρετικές επιδόσεις στα σημεία που θέλετε να ρίξετε το βάρος σας. Και τα χρώματα δείχνουν πάντα ιδιαίτερα ζωντανά, ενώ και η Xiaomi δείχνει με συνεχείς βελτιώσεις στο λειτουργικό πως θέλει να προσφέρει στους χρήστες τα μέγιστα. Στα του video, υπάρχει δυνατότητα για εγγραφή σε ανάλυση έως και 8Κ με τα αποτελέσματα να είναι εξίσου εξαιρετικά.

Από πλευράς επεξεργαστή, το τηλέφωνο «φοράει» τον Snapdragon 888 και με την κατάλληλη ψύξη καταφέρνει να λειτουργήσει άριστα υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, ακόμη και μετά από πολύωρη χρήση. Η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 5000mAh και γενικά θα σας βγάλει άνετα μια γεμάτη μέρα.

Το Xiaomi Mi 11 Ultra είναι ένα κορυφαίο smartphone και ξεπερνάει τον ανταγωνισμό σε πολλαπλά επίπεδα, προσφέροντας premium αίσθηση από τα υλικά κατασκευής, έως και το παραμικρό τμήμα στο εσωτερικό του. Αν ψάχνετε το καλύτερο Android smartphone της αγοράς αυτή τη στιγμή, μόλις το βρήκατε.