Σοφία Βόσσου: «Έφτασα 37 κιλά», η εξομολόγηση για την περιπέτεια με την υγεία της

Σοφία Βόσσου: «Έφτασα 37 κιλά», η εξομολόγηση για την περιπέτεια με την υγεία της
Για την πολύ σοβαρή περιπέτεια της υγείας της, εξαιτίας διάτρησης στομάχου μίλησε δημοσίως η Σοφία Βόσσου.

Για τη σοβαρή περιπέτεια της υγείας της λόγω της οποίας κατέληξε να ζυγίζει μόλις 37 κιλά μίλησε η τραγουδίστρια Σοφία Βόσσου.

Σε συνέντευξή της στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ μίλησε για τους δυνατούς πόνους που πέρασε: «Είχε ένα μικρό πρόβλημα στο στομάχι. Κάνουμε ένα χειρουργείο. Πάει καλά. Παθαίνω μια διάτρηση ξαφνικά, αλλοιώθηκε η γεύση μου εξαιτίας αυτού και έφτασα 37 κιλά, τι να σου πω τώρα. Δεν μπορούσα να φάω. Με τρέφανε με παρεντερικές. Είναι ένας σάκος που έχει τροφή, στο βάζουν από δω, από το λαιμό με φλέβα, παραμονή Πρωτοχρονιάς πέθαινα κανονικά. Ο οργανισμός μου έτρωγε τις σάρκες του».

«Έλεγα όχι θα ζήσεις, πέρασα μεγάλο πόνο, αυτό το πράγμα ειναι καυστικό, εκεί λίγο λύγισα και προσευχήθηκα». Επίσης, ευχαρίστησε τις Ελένη Δήμου, Πέγκυ Ζήνα, Πίτσα Παπαδοπούλου, Κατερίνα Στανίση για τη συμπαράστασή τους.

Το Δεκέμβριο είχε πάρει εξιτήριο

Υπενθυμίζεται ότι η Σοφία Βόσσου είχε πάρει εξιτήριο τον περασμένο Δεκέμβριο από το νοσοκομείο. Στην πρώτη της ανάρτηση μετά το εξιτήριο, εμφανώς αδυνατισμένη και ταλαιπωρημένη η Σοφία Βόσσου είχε δημοσίευσει ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook όπου ευχαριστεί τον κόσμο για την αγάπη και τα μηνύματα συμπαράστασης.

«Θέλω να σας ευχαριστήσω πάρα πολύ για όλες τις ευχές που μου στείλατε. Είναι σημαντικό πράγμα να εισπράττεις αγάπη, με συγκινήσατε όλοι. Δεν θα προλάβω να απαντήσω σε έναν έναν ξεχωριστά γιατί είναι τόσα πολλά που θα χρειαστώ πάνω από ένα μήνα. Σας αγαπάω και ευχαριστώ πολύ, ο Θεός να σας έχει καλά όλους», ανέφερε στο μήνυμά της.

Πηγή: Reader.gr