Ξύλο μεταξύ διαδηλωτών και αστυνομίας στο συνέδριο του Εργατικού Κέντρου στην Κοζάνη (vid)

Ξύλο μεταξύ διαδηλωτών και αστυνομίας στο συνέδριο του Εργατικού Κέντρου στην Κοζάνη (vid)
Ένταση και επεισόδια στην Κοζάνη κατά την έναρξη των εργασιών του εκλογοαπολογιστικού συνεδρίου του Εργατικού Κέντρου.

Επεισόδια σημειώθηκαν σήμερα (13/6) το πρωί στο συνέδριο του Εργατικού Κέντρου Κοζάνης, το οποίο προγραμματίστηκε σε μεγάλο χώρο ιδιωτικού κέντρου της περιοχής, λόγω της πανδημίας του κορoνοϊού.

Στελέχη του ΠΑΜΕ διέκοψαν τις εργασίες, ζητώντας να νομιμοποιηθούν σύνεδροι της «Ταξικής Ενότητας» που δεν είχαν τακτοποιήσει τις οικονομικές τους εκκρεμότητες, κάτι, όμως, που δεν έγινε αποδεκτό από τη διοίκηση του Εργατικού Κέντρου.

Κάπου εκεί χάθηκε ο έλεγχος και τα μέλη του ΠΑΜΕ εισέβαλαν στο χώρο, ενώ ακολούθησαν εκτεταμένα επεισόδια, με μπουνιές, κλωτσιές και ξύλο ανάμεσα σε συνέδρους, αλλά, λίγο αργότερα, και με την Αστυνομία, η οποία κλήθηκε και τελικά επέβαλε την τάξη όταν τα μέλη του ΠΑΜΕ επιχείρησαν για μια ακόμη φορά να εισβάλουν στο χώρο εργασιών του συνεδρίου, σύμφωνα με το kozanimedia.gr.

Όπως αναφέρει το ίδιο ρεπορτάζ, αναμένεται να σχηματιστεί δικογραφία κατά των μελών του ΠΑΜΕ/ΚΚΕ, τα οποία εμπόδισαν την όλη διαδικασία, κατόπιν σχετικής αναφοράς/μήνυσης της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Κοζάνης, ενώ οι εκλογές για την ανάδειξη της νέας διοίκησης θα λάβουν χώρα στις 23 Ιουνίου.