Ο Μένιος Φουρθιώτης θα κάνει ραδιοφωνική εκπομπή μέσα από τη φυλακή

Ο Μένιος Φουρθιώτης θα κάνει ραδιοφωνική εκπομπή μέσα από τη φυλακή
Ραδιοφωνική εκπομπή μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού θα κάνει καθημερινά ο Μένιος Φουρθιώτης.

Παρά το γεγονός ότι ο Μένιος Φουρθιώτης βρίσκεται στις φυλακές Κορυδαλλού, αυτό δεν τον εμποδίζει να να ξεκινήσει ραδιοφωνική εκπομπή.

Περίπου ένα μήνα μετά την προφυλάκιση του παρουσιαστή με τις κατηγορίες για σύσταση συμμορίας, ηθική αυτουργία σε έκρηξη και οπλοφορία, απόπειρα εκβίασης, σύμφωνα με ανακοίνωση του Party fm 104, ο Μένιος Φουρθιώτης θα κάνει δίωρη καθημερινή εκπομπή (14:15 - 16:15).

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει: «Από την Δευτέρα 21 Ιουνίου και κάθε μέρα από Δευτέρα ως Παρασκευή ο Μένιος Φουρθιώτης επιστρέφει στον Party FM 104 14:15-16:15 ζωντανά με τα πιο αποκαλυπτικά νέα στα FM.

Αποκαλυπτικά στον Party FM 104 14:15-16:15 ζωντανά με τον Μένιο Φουρθιώτη γιατί κρίνουμε την εξουσία όποια και είναι διότι μας αρέσουν οι αλλαγές, αναζητούμε νέες προσκλήσεις, θέτουμε ερωτήματα και ζητάμε απαντήσεις, ρισκάρουμε, δεν συμβιβαζόμαστε με τον εύκολο δρόμο, έχουμε άποψη, αναζητούμε την αλήθεια και την δικαιοσύνη και έχουμε πολλά να σας πούμε, σας κοιτάμε στα μάτια και θέλουμε μαζί σας μια σχέση δυνατή και ειλικρινή όπως πάντα... γιατί θέλουμε πραγματικά η δύναμή μας να είστε εσείς».