Μαλέσκου για την ένταση με Μπάρτζη: «Φαινόταν οτι είχε έρθει για να ξεκαθαριστεί» (vid)

Μαλέσκου για την ένταση με Μπάρτζη: «Φαινόταν οτι είχε έρθει για να ξεκαθαριστεί» (vid)
Η Ιωάννα Μαλέσκου μίλησε για την ένταση που υπήρξε στην εκπομπή της με τον Νίκο Μπάρτζη.

Τα όσα έγιναν στο Love It της Τετάρτης με τον Νίκο Μπάρτζη και τους συνεργάτες της Ιωάννας Μαλέσκου, σίγουρα θα μπουν στα highlights της τηλεοπτικής σεζόν που οδεύει προς το τέλος της.

Θυμίζουμε πως ο πρώην παίκτης του Survivor πήγε στην εκπομπή προετοιμασμένος να ζητήσει εξηγήσεις για τα όσα είχαν ειπωθεί για αυτόν και τον τραυματισμό του, έχοντας μάλιστα έτοιμα και τα ηχητικά.

Τα όσα έγιναν εκεί λοιπόν προκάλεσαν την αμηχανία της Ιωάννας Μαλέσκου, η οποία δεν του εναντιώθηκε, ενώ την ίδια στάση κράτησε και όταν κλήθηκε να μιλήσει στην κάμερα του Open και της εκπομπής «Ευτυχείτε» της Κατερίνας Καινούργιου.

Αρχικά ρωτήθηκε για το αν ήταν αμήχανη η στιγμή εκείνη, λέγοντας: «Αμήχανη; Έτσι φάνηκε; Μια χαρά ήταν και η στιγμή και ο άνθρωπος και όλα», ενώ αναφορικά με τον Νίκο Μπάρτζη είπε: «Ο άνθρωπος ήθελε να πει κάτι. Φαινόταν οτι είχε έρθει για να ξεκαθαριστεί, έγινε και αυτό».

Τέλος αναφορικά με την ατάκα του συνεργάτη της οτι οι εφετινοί παίκτες είναι εύθικτοι απάντησε: «Αυτό δεν το γνωρίζω, πρέπει να ρωτήσετε εκείνον. Ο κάθε ένας εκφράζει την γνώμη του ελεύθερα, όλα καλά».