Ο Διονύσης από το MasterChef παραδέχθηκε: «Σε πολλά βγήκα φάουλ» (vids)

Ο Διονύσης από το MasterChef παραδέχθηκε: «Σε πολλά βγήκα φάουλ» (vids)
Ο φιναλίστ του MasterChef και ένας από τους παίκτες που συγκέντρωσε πολλά αρνητικά σχόλια στο πρόσωπό του Διονύσης Σαρακίνης μίλησε για το ριάλιτι και τα λάθη που έκανε.

Στη «φωλιά των Κου-Κου» στο Star φιλοξενήθηκε ο Διονύσης Σαρακίνης, ο φιναλίστ του μαγειρικού διαγωνισμού MasterChef και μία προσωπικότητα που συζητήθηκε πολύ και σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως.

Ο Διονύσης μίλησε για το σκληρό ύφος που είχε και ιδίως για την κόντρα του με την Μαρίνα, την έτερη προσωπικότητα που προσέγγισε πολλά αρνητικά σχόλια στο πρόσωπό της.

«Στην Μαρίνα με ενόχλησε πολύ, πως άλλα έλεγε μπροστά μου και άλλα από πίσω μου. Με πείραξαν κάποιες από τις συμπεριφορές της μέσα στο σπίτι δεν ήταν αυτό που μας είχε δείξει στην αρχή. Μπήκε με μια πολλή μεγάλη στρατηγική. Μπήκε εντελώς διαφορετική την δεύτερη φορά και εκεί ήταν που είπα, “όντως τώρα;”. Δεν ήταν μια μαγειρική κόντρα, αλλά προσωπική» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Για το αν έκανε ο ίδιος λάθη, είπε: «Σίγουρα σε πολλά πράγματα χωρίς να το καταλαβαίνω έβγαινα φάουλ. Ακόμα και για μένα. Σίγουρα θα μπορούσα να αλλάξω πολλά πράγματα, είναι παρεξηγήσιμος ο τρόπος μου».

Ανέφερε μάλιστα πως «είναι ένα παιχνίδι και ο καθένας μπορεί να παίξει με τα όποια όπλα διαθέτει. Είτε είναι μαγειρικά, είτε χαρακτήρα, είτε τι θα πεις για τον άλλον… Το έκανα και εγώ αυτό. Στις πολλές συζητήσεις που είχα με την Ανούς παραδέχτηκα, έκανα λάθος εκεί. Δέχομαι το λάθος μου», ενώ έκλεισε λέγοντας: «Απαντάω αυθόρμητα, πολλές φορές είναι κακό αυτό».