Έβαλε τα κλάματα η Καινούργιου για την Ηλιάκη (vid)

Έβαλε τα κλάματα η Καινούργιου για την Ηλιάκη (vid)
Το κλάμα της Κατερίνας Καινούργιο όταν αναφέρθηκε στην Μαρία Ηλιάκη.

Λύγισε η Κατερίνα Καινούργιο στο σημερινό «Ευτυχείτε» και έβαλε τα κλάματα...

Αφορμή αποτέλεσε η αναφορά της στην Μαρία Ηλιάκη, με την οποία αν και είχαν στενή σχέση, είχαν παρεξηγηθεί και έχει σταματήσει η μεταξύ τους επικοινωνία.

«Όταν ξεκίνησα να βγαίνω μπροστά από τις κάμερες και με την Μαρία και με τον Νίκο δέθηκα πάρα πολύ. Επειδή με την Μαρία έχουμε ζήσει πολύ έντονες στιγμές οι δυο μας και ήξερα πόσο πολύ θέλει αυτό το παιδάκι κι επειδή είμαι κι εγώ σε μια φάση που μακάρι… Απλά συγκινούμαι…

Ξέρω πόσο πολύ το ήθελε. Στο μυαλό μου όλον αυτόν τον καιρό, όταν έμαθα ότι είναι έγκυος, παρόλο που είχαμε παρεξηγηθεί και είχαμε χαθεί όλα αυτά τα χρόνια, ήθελα τόσο πολύ να της στείλω ένα μήνυμα, να την αγκαλιάσω και ξαφνικά… Μιλάμε και μου έστειλε και μήνυμα "Πόσο όμορφα μιλάς για μένα", τη έστελνα συνέχεια, είχαμε επικοινωνία και ξαφνικά σαν να έχει γίνει delete σε όλες τις άσχημες παρεξηγήσεις και θυμάμαι όλες τις όμορφες στιγμές που έχουμε περάσει και τις δύσκολες», είπε μεταξύ άλλων.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Είχαμε βιώσει τις δύσκολες στιγμές ο ένας του άλλου. Θυμάμαι που είχε χάσει τη μαμά της, μια πολύ δύσκολη προσωπική μου στιγμή που μου είχε σταθεί πάρα πολύ… Και λέω ρε παιδί μήπως τότε είχαμε κάνει λάθη και δεν θα έπρεπε και οι δύο να το είχαμε τραβήξει»