Πετρετζίκης και Μποτρίνι χάρηκαν για τη νίκη της Μαργαρίτας στο MasterChef (pics & vid)

Πετρετζίκης και Μποτρίνι χάρηκαν για τη νίκη της Μαργαρίτας στο MasterChef (pics & vid)
Η πρώτη ελληνίδα MasterChef, η Μαργαρίτα, έχει κερδίσει την αναγνώριση των... μεγάλων του χώρου.

Από το βράδυ της Τετάρτης, η Μαργαρίτα Νικολαΐδη είναι η πρώτη Ελληνίδα MasterChef. Μέχρι σήμερα, ο νικητής του διαγωνισμού μαγειρικής ήταν καθαρά ανδρική υπόθεση, κάτι ωστόσο που άλλαξε...

Η 27χρονη κέρδισε το έπαθλο των 50.000 ευρώ και πλέον κάνει τα σχέδιά της για το μέλλον, σε διαφορετικές βάσεις.

Η διάκρισή της αυτή, ικανοποίησε τους μεγάλους του χώρου, κάτι που φάνηκε στις αναρτήσεις που έκαναν στα social media.

Ο Άκης Πετρετζίκης, ο άνθρωπος νικητής του MasterChef, έκανε ένα ποστάρισμα όλο νόημα, «ανεβάζοντας» μία χαμογελαστή φατσούλα.

Από την πλευρά του, ο Έκτορας Μποτρίνι, ο οποίος έχει ζήσει την Μαργαρίτα, έγραψε: «Η Μαργαρίτα Νικολαΐδη δούλεψε για 4 χρόνια μαζί μας. Και με συγκινεί να βλέπω παιδιά της μαγειρική μας ομάδας, ανθρώπους που πάντα θα νιώθω οικογένειά μου να πηγαίνουν μπροστά, να διακρίνονται, να χαράζουν δικό τους δρόμο, να προοδεύουν και να αριστεύουν.

Και πολύ περισσότερο χαίρομαι όταν μια γυναίκα καταφέρνει να βγει μπροστά και να υπενθυμίσει σε όλους μας το σπουδαία ρόλο που έπαιξαν οι γυναίκες ως μεθοδικότερες και πιο αφοσιωμένες από τους άνδρες στην εξέλιξη της μαγειρικής. Μπράβο Μαργαρίτα, είσαι αστέρι! Από την πρώτη σου κιόλας εμφάνιση ξεχώρισες για το μαγειρικό σου ήθος! Τον αξίζεις τον τίτλο σου πέρα ως πέρα!».