Η Μαργαρίτα Νικολαΐδη είναι η πρώτη Ελληνίδα MasterChef, κέρδισε τον Διονύση και πήρε το έπαθλο (vid)

Η Μαργαρίτα Νικολαΐδη είναι η πρώτη Ελληνίδα MasterChef, κέρδισε τον Διονύση και πήρε το έπαθλο (vid)
Η Μαργαρίτα Νικολαΐδη είναι η νικήτρια του MasterChef.

Η Μαργαρίτα Νικολαΐδη είναι η πρώτη Ελληνίδα MasterChef, αφού κέρδισε τον Διονύση Σαρακίνη στην σειρά των τελικών και είναι εκείνη που πήρε το έπαθλο των 50.000 ευρώ.

Στην τελευταία βαθμολογία κρίθηκε και το έπαθλο του MasterChef, αφού η Μαργαρίτα έλαβε 8/10 από τον Βρετανό σεφ, Jason Atherton και έφτασε έτσι σε σύνολο τους 38 βαθμούς.

Ο Διονύσης έλαβε 7/10, συγκεντρώνοντας συνολικά 36 βαθμούς.

Η νικήτρια έχει σπουδάσει μαγειρική και ζαχαροπλαστική στο εξωτερικό, αλλά αποφάσισε να γυρίσει στην Ελλάδα προκειμένου να είναι με τον αρραβωνιαστικό της, Χρήστο, και να μπει στο MasterChef 5.

Μάλιστα, ήταν και η νικήτρια του φετινού Silver Award του MasterChef, με έπαθλο 10.000 ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί πως από την αρχή ήταν στα φαβορί και είχε αποτελέσει έκπληξη η αποχώρησή της, κατά την οποία όλοι είχαν ξεσπάσει σε κλάματα.

Ωστόσο δεν κράτησε πολύ, αφού ήταν ανάμεσα στους τρεις παίκτες που είχαν επιστρέψει στο ριάλιτι μαγειρικής.

Στην επιστροφή της η Μαργαρίτα είχε πει: «Θέλω να φτάσω όσο πιο μακριά μπορώ και αν είναι θέλημα Θεού να πάρω και το έπαθλο».

Η Μαργαρίτα είναι η παίκτρια που σχεδόν όλοι μέσα στο παιχνίδι συμπαθούν πολύ, αποκαλώντας την «μαργαριτάρι», ενώ και το κοινό την αγαπάει και φαίνεται από τις αναρτήσεις στα social media, όπου σχεδόν σε όλη την διάρκεια του ριάλιτι την επαινούσαν.

Στον χθεσινό (8/6) τελικό βρέθηκαν στο στούντιο του MasterChef συγγενείς των δυο φιναλίστ και συγκεκριμένα, οι γονείς του Διονύση Σαρακίνη και η μητέρα και ο σύντροφος της Μαργαρίτας, η οποία συγκινήθηκε.

Ο λόγος της συγκίνησης ήταν πως είχε να δει την μητέρα της 3 χρόνια, αλλά όπως δήλωσε στην κάμερα, δεν ήθελε να πει την προσωπική της ιστορία στο MasterChef για να κερδίσει την συμπάθεια του κοινού και προτίμησε να προχωρήσει με τις γνώσεις της στην μαγειρική και μόνο.

«Δεν ήθελα να έρθω με μια συγκινητική ιστορία για να με αγαπήσει ο κόσμος. Τα άσχημα και τα δύσκολα δεν ήθελα ούτε να τα πω ούτε να τα δείξω» είπε χαρακτηριστικά.

Επίσης, όταν μπήκε στο στούντιο ο Χρήστος της Μαργαρίτας, για τον οποίο μιλούσε αρκετά συχνά, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος με το γνωστό του χιούμορ έκανε την χαρακτηριστική κίνηση της αλλαγής των στεφάνων κάνοντας όλους να γελάσουν.