Καταγγελία για μυθική κλοπή στην Κρήτη: Πήραν 1 εκατ. που ήταν ξεχασμένο σε χρηματοκιβώτιο (vid)

Καταγγελία για μυθική κλοπή στην Κρήτη: Πήραν 1 εκατ. που ήταν ξεχασμένο σε χρηματοκιβώτιο (vid)
Χήρα Ρώσου μεγιστάνα κατήγγειλε πως έκλεψαν από χρηματοκιβώτιο βίλας ποσό που αγγίζει το 1 εκατομμύριο ευρώ.

Την κλοπή ενός ποσό που κάλλιστα θα μπορούσε να αποτελέσει έμπνευση για σενάριο κινηματογραφικής ταινίας, καλείται να... αντιμετωπίσει η αστυνομία της Κρήτης.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του neakriti.gr λοιπόν, ένας Ρώσος μεγιστάνας είχε αγοράσει μία βίλα τεσσάρων επιπέδων σε συγκρότημα κατοικιών στην παραλία του Ηρακλείου.

Πριν από περίπου 5 χρόνια πέθανε και η ιδιοκτησία πέρασε στην γυναίκα του, η οποία τα τελευταία χρόνια δεν είχε έρθει στην Ελλάδα.

Ήρθε τώρα όμως με το νέο της σύντροφο και τότε διαπίστωσε πως από το χρηματοκιβώτιο της βίλας απουσίαζε ένα μεγάλο χρηματικό ποσό που ήταν ξεχασμένο εκεί.

Το ακριβές ποσό δεν μπορούσε να το υπολογίζει, όμως στην καταγγελία που έκανε στην ασφάλεια Ηράκλειου ανέφερε πως ήταν πάνω από 800.000 ευρώ και έφτανε το εκατομμύριο.

Όπως διαπιστώθηκε δεν υπήρχαν ίχνη παραβίασης, με την 55χρονη να υποστηρίζει ότι οι δράστες πρέπει να μπήκαν στο σπίτι με το κλειδί που άφησε σε... γλάστρα. Το ίδιο έγινε και με το χρηματοκιβώτιο, καθώς οι δράστες φαίνεται να βρήκαν το κλειδί χωρίς να χρειαστεί να αναστατώσουν το σπίτι.

Οι χώροι του σπιτιού σαρώθηκαν για αποτυπώματα και γενετικό υλικό, ενώ η αναζήτηση βίντεο από το φυλάκιο του οικισμού, τις γειτονικές κατοικίες και την παραλία του οικισμού φαίνεται μάταιη, καθώς δεν μπορεί να προσδιορίσει το πότε έγινε η καταγγελλόμενη κλοπή, για την οποία ενημερώθηκε και ο γιος του Ρώσου επιχειρηματία.

Πάντως, η 55χρονη χήρα κατά τη διάρκεια της προανάκρισης κλήθηκε να απαντήσει στο πώς τα χρήματα αυτά μεταφέρθηκαν αρχικά στο σπίτι και ποια ήταν η προέλευσή τους.