«Αδέρφια κοιμηθείτε ήσυχοι, το μαργαριτάρι είναι η φετινή MasterChef», το Twitter πανηγύρισε τη νίκη της Μαργαρίτας (pics & vid)

«Αδέρφια κοιμηθείτε ήσυχοι, το μαργαριτάρι είναι η φετινή MasterChef», το Twitter πανηγύρισε τη νίκη της Μαργαρίτας (pics & vid)
Οι χρήστες του Twitter αποθέωσαν την Μαργαρίτα, μετά τη νίκη της στο MasterChef.

H Μαργαρίτα Νικολαΐδη είναι η φετινή νικήτρια του MasterChef, αφού κέρδισε τον Διονύση Σαρακίνη στην σειρά των τελικών με βαθμολογία 38-36.

Πρόκειται για την παίκτρια που αγαπήθηκε ιδιαίτερα τόσο από τους συμπαίκτες της όσο και από το κοινό, αφού τα σχόλια για εκείνη στα social media ήταν εγκωμιαστικά.

Όπως ήταν αναμενόμενο το Twitter πανηγύρισε τη νίκη της πρώτης Ελληνίδας MasterChef με σχόλια όπως: «Το πιο καλόψυχο, αυθεντικό και αγνό άτομο, όπως φάνηκε. Σίγουρα το άξιζε πολύ! Συγχαρητήρια, Μαργαρίτα!», «Αδέρφια κοιμηθείτε ήσυχοι, το μαργαριτάρι είναι η φετινή νικήτρια», «Σ’ αγάπησα από το πρώτο επεισόδιο!», «είσαι η νικήτρια στις καρδιές όλου του κόσμου», «ήταν δίκαιο, έγινε πράξη».

Βέβαια, σχολιάστηκαν και άλλοι αγαπημένοι παίκτες, όπως ο Παύλος Χαππίλος, τον οποίο ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος τρόλαρε για το ντύσιμό του, ο Τζιοβάνι που ήταν ένα από τα φαβορί, ενώ οι χρήστες του Twitter δεν παρέλειψαν για ακόμα μια φορά να εκφράσουν την συμπάθειά τους για τους τρεις κριτές του ριάλιτι μαγειρικής.