Φρικιαστικός τσακωμός... Του έκοψε το αυτί και το έφτυσε! (vid)

Φρικιαστικός τσακωμός... Του έκοψε το αυτί και το έφτυσε! (vid)
Το αιματηρό αυτό σκηνικό, που θύμισε… Μάικ Τάισον, έγινε αντιληπτό, όταν γύρισε στο πλάι και έφτυσε από το στόμα του το αυτί του άλλου άντρα.

Οι μπυραρίες και οι παμπ άνοιξαν στην Αγγλία και οι φαίνεται πως έπεσαν με τα μούτρα στο αλκοόλ και δεν ξέρουν τι κάνουν, με τους τσακωμούς να είναι πλέον ένα καθημερινό φαινόμενο. Στον κήπο μια μπυραρίας, δύο άντρες τσακώθηκαν πολύ άγρια με δυνατά κτυπήματα ο ένας στον άλλον, ωστόσο η κατάσταση ξέφυγε άσχημα.

Ο ένας πάνω στον τσακωμό και έχοντας κάνει μια λαβή, δαγκώνει το αυτί του «αντιπάλου» του, ο οποίος στη συνέχεια εξαγριώθηκε και του επιτέθηκε με μεγαλύτερη μανία.

Το φρικιαστικό αυτό σκηνικό, που θύμισε… Μάικ Τάισον, έγινε αντιληπτό, όταν γύρισε στο πλάι και έφτυσε από το στόμα του το αυτί του άλλου άντρα.

1

Τους δύο άντρες, χώρισαν οι παριστάμενοι μετά από ώρα, αφού πρώτα μια από τις γυναίκες πήγε και κλώτσησε τον έναν άντρα όσο ήταν κάτω.

Η αστυνομία επιβεβαίωσε πως ξεκίνησε έρευνα για το περιστατικό και είπε ότι το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τραυματισμό στο κεφάλι.

Ένας 39χρονος άνδρας από το Ντόβερ συνελήφθη με την υποψία της κακοποίησης και αργότερα αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση ως στις 28 Ιουνίου.

Ακόμα δεν έχει εξακριβωθεί ο λόγος για τον οποίο ξέσπασε ο καυγάς.