Η Βικτόρια Χίσλοπ μετά «Το Νησί» έρχεται με το «Καρτ Ποστάλ» (vid)

Η Βικτόρια Χίσλοπ μετά «Το Νησί» έρχεται με το «Καρτ Ποστάλ» (vid)
Το πρώτο teaser από τη νέα σειρά της διάσημης Βρετανίδας - με ελληνικό διαβατήριο- Βικτόρια Χίσλοπ που θα προβάλει η ΕΡΤ. Ταξίδι από το Λονδίνο στην Κρήτη.

Το πρώτο teaser από τη μεγάλη παραγωγή της ΕΡΤ που φέρει την υπογραφή της Βικτόρια Χίσλοπ είναι έτοιμο. Η Βρετανίδα συγγραφέας με ελληνικό διαβατήριο και λάτρης της Ελλάδας, μετά το «Νησί» που έγινε παγκόσμιο best seller και είχε προβληθεί στο Mega, έρχεται με νέα σειρά, αυτή τη φορά στην ΕΡΤ και το «Καρτ Ποστλ».

Η σειρά, αποτελείται από 12 αυτοτελείς ιστορίες, με βασικό πρωταγωνιστή Ανδρέα Κωνσταντίνου (σ.σ. Έχει παίξει σε στις κινηματογραφικές ταινίες «Μικρά Αγγλία», «Συννεφιασμένη Κυριακή», «Τελευταίο σημείωμα», «Ευτυχία» αλλά και στις «Αγριες Μέλισσες» που υποδύθηκε τον Σέργιο Σεβαστό).

Το «Καρτ Ποστάλ» θα μας «ταξιδέψει» στο Λονδίνο και σε διάσημες τοποθεσίες του με πρωταγωνιστές τους ηθοποιούς Μάργκαρετ Κλούνι και Γουίλ Χίσλοπ (ο γιος της συγγραφέως),αλλά και στην Κρήτη, και κυρίως στον Άγιο Νικόλαο, ένα μέρος που λατρεύει η Βικτόρια Χίσλοπ και έχει κατοικία εκεί.

Επίσης, θα δούμε τους ηθοποιούς Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, Μαρία Ναυπλιώτου και Ορφέα Αυγουστίδη. Την τηλεοπτική διασκευή του σεναρίου έχουν αναλάβει, μαζί με τη συγγραφέα, ο Νίκος Απειρανθίτης, η Αλεξάνδρα Κατσαρού (Αλεξάνδρα Κ*) και η Δώρα Μασκλαβάνου. Σκηνογράφος είναι η Πηνελόπη Βαλτή και ενδυματολόγος η Μάρλι Αλιφέρη.

Όσον αφορά το σενάριο, το οποίο φυσικά είναι βασισμένο στο βιβλίο της Βικτόρια Χίσλοπ «Καρτ Ποστάλ», ο Ανδρέας Κωνσταντίνου υποδύεται έναν ελληνικής καταγωγής, εσωστρεφή Άγγλο αρχαιολόγο, τον Τζόζεφ, που επιστρέφει στα πατρογονικά εδάφη για να αναλάβει θέση συμβούλου σε μια ανασκαφή.

Μόνο που τα θεμέλια στα οποία ο ίδιος έχει στήσει τη ζωή του αποδεικνύονται σαθρά. Θα περιπλανηθεί στην Κρήτη θέτοντας μύχιες ερωτήσεις που έχουν τις ρίζες τους στον φόβο της απόρριψης, της απώλειας, του θανάτου. Μέσα από ένα ταξίδι συναισθηματικής μαθητείας, θα συμφιλιωθεί με τον έρωτα που λάθεψε, τις πληγές που κακοφόρμισαν, τον θάνατο που τον σημάδεψε όταν ήταν παιδί.

Ο Τζόζεφ σιγά σιγά θα γίνει και πάλι ο Σήφης των ανέμελων παιδικών του χρόνων.