Αδαμαντίδης για την παράνομη λέσχη: «Πάω πολύ διακριτικά, δεν θέλω να προκαλώ»

Αδαμαντίδης για την παράνομη λέσχη: «Πάω πολύ διακριτικά, δεν θέλω να προκαλώ»
Ο τραγουδιστής Θέμης Αδαμαντίδης μίλησε για τη νέα περιπέτεια που είχε με τις αστυνομικές αρχές.

Για τη νέα περιπέτεια που είχε με τη σύλληψη σε παράνομη λέσχη, μίλησε ο τραγουδιστής Θέμης Αδαμαντίδης, ο οποίος ανέφερε πως δεν προκαλεί και ότι κάνει, το κάνει πολύ διακριτικά.

«Ας ασχοληθούμε με κάτι άλλο, πιο σημαντικό, που έχει ανάγκη ο κόσμος για να καλύψει τις απορίες του που έχει από την πανδημία, από τις καραντίνες, την ανεργία και την απραξία του», ανέφερε αρχικά ο γνωστός τραγουδιστής στο δελτίο ειδήσεων του Apha.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Εγώ θα τραγουδάω και το αγαπώ αυτό. Ας μείνουμε εκεί. Άλλωστε, εκεί που πάω, πάω πολύ διακριτικά και δεν θέλω να προκαλώ».

Υπενθυμίζεται πως το βράδυ της Κυριακής (6/6) έγινε επιχείρηση της Ελληνικής Αστυνομίας σε παράνομο καζίνο που βρίσκεται επί της οδού 3ης Σεπτεμβρίου που βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας.

Εκεί οι αρχές βρήκαν 50 θαμώνες, ένας εκ των οποίων είναι ο γνωστός τραγουδιστής, ο οποίος μέσω ηλεκτρονικών υπολογιστών έπαιζε φρουτάκια.

Όπως εύκολα καταλαβαίνετε, συνελήφθη μαζί με τους υπόλοιπους, οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Ομόνοιας και από εκεί αφέθηκε ελεύθερος.

Στο αυτόφωρο οδηγήθηκε για να δικαστεί ο υπεύθυνος του καταστήματος, ενώ οι αστυνομικοί κατάσχεσαν 30 ηλεκτρονικούς υπολογιστές και χρήματα.

Ο συγκεκριμένος τραγουδιστής, έχει πιαστεί άλλες δύο φορές, το τελευταίο διάστημα, σε παράνομες λέσχες.