Redmi Note 10 Pro: Διεκδικώντας τα σκήπτρα στην μεσαία κατηγορία

Redmi Note 10 Pro: Διεκδικώντας τα σκήπτρα στην μεσαία κατηγορία
Η νέα συσκευή της Redmi είναι εδώ και αξίζει να την προτιμήσετε.

Η σειρά Redmi Note 10 ήρθε στην επιφάνεια με 3 διαφορετικά μοντέλα και το Redmi Note 10 Pro καταφθάνει για να διεκδικήσει τα χρήματά σας στην μεσαία κατηγορία. Στο πακέτο αγοράς βρίσκεται η συσκευασία, τα σχετικά καλώδια τροφοδοσίας και όλα όσα θα χρειαστείτε για να το βάλετε στην καθημερινότητά σας.

Η συσκευή δεν ξεφεύγει από τα καθιερωμένα σε ό,τι αφορά το σχεδιασμό. Στο πίσω μέρος βλέπουμε ένα χρώμα και τη σχετική γυαλάδα, αλλά και το σχετικό Gorilla Glass που παρέχει την σχετική προστασία. Στο πίσω μέρος ξεχωρίζει το setup των καμερών, ενώ στα πλάγια τμήματα έχουμε τα πλήκτρα ενεργοποίησης με σαρωτή δαχτυλικών αποτυπωμάτων και τα σχετικά πλήκτρα ρύθμισης της έντασης.

Από την άλλη πλευρά, έχουμε την υποδοχή των καρτών SIM και microSD για να μπορέσετε να επεκτείνετε τη χωρητικότητά του κατά έως και 512GB. H οθόνη του κινητού είναι AMOLED με διαγώνιο 6.67 ίντσες, ανάλυσης FHD+ και με πυκνότητα στα 394ppi. H ανανέωση φτάνει στα 120Hz και με λειτουργία 240Hz για τα του gaming, όπου και οι επιδόσεις είναι πραγματικά μοναδικές.

Στα των τεχνικών χαρακτηριστικών, η συσκευή έρχεται με 6GB/64GB ή 128GB και 8GB/128GB με Qualcomm Snapdragon 732G και Adreno GPU 618. Μοναδικό παράπονο είναι η απουσία 5G, που βλέπουμε να εμφανίζεται σε ολοένα και περισσότερες συσκευές, ασχέτως κατηγορίας και ίσως αποτελέσει αποτρεπτικό παράγοντα. Ακόμη και με τον ταχύτερο ρυθμό ανανέωσης, η μπαταρία του βγάζει σχετικά εύκολα τη μια μέρα λειτουργίας, ενώ το μοντέλο υποστηρίζει και ταχεία φόρτιση, για όσους βιάζονται.

Οι επιδόσεις του στα της φωτογραφίας είναι αρκετά καλή, με μοναδική εξαίρεση το όριο του 4Κ/30ps, αλλά και την έλλειψη σταθεροποιητή. Ενδιαφέρον πάντως έχει το πρόγραμμα που μπορεί να προσθέσει πολλαπλές λήψεις σας σε ένα κοινό περιβάλλον, δημιουργώντας εικόνες ιδανικές για διαμοιρασμό στα social media.

Το Redmi Note 10 Pro είναι από τα κορυφαία μοντέλα στην mid-range κατηγορία και σίγουρα θα ικανοποιήσει όσους το προτιμήσουν.