Πήραν πίσω το βραβείο που είχαν δώσει στην «ψυχολόγο» της Καρολάιν (pic)

Πήραν πίσω το βραβείο που είχαν δώσει στην «ψυχολόγο» της Καρολάιν (pic)
Συνεχίζονται οι αντιδράσεις σχετικά με την Ελένη Μυλωνοπούλου που είχε παρουσιαστεί ως ψυχολόγος της Καρολάιν.

Μετά την αντίδραση του Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων, ήρθε η σειρά της Digital Tempo να πάρει θέση σχετικά με την φερόμενη ως ψυχολόγο της Καρολάιν που έχασε την ζωή της στο έγκλημα στα Γλυκά Νερά.

Με ανακοίνωσή της λοιπόν, ανακοίνωσε πως ανακαλεί το βραβείο Ιατρικής Αναγνωρισιμότητας στα Medical Recognition Awards, που έλαβε η Ελένη Μυλωνοπούλου το 2020.

Μάλιστα, αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο ακόμα και να κινηθεί νομικά εναντίον της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Σε συνέχεια των πρόσφατων αποκαλύψεων που σχετίζονται με τις σπουδές και την επαγγελματική ιδιότητα της κα Ελένης Μυλωνοπούλου, αλλά και της επιστολής του Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων προς την κα Μυλωνοπούλου, ανακαλούμε το Βραβείο Ιατρικής Αναγνωρισιμότητας που της απονεμήθηκε το 2020, έως τον έλεγχο της εγκυρότητας των δηλωθέντων σε εμάς στοιχείων για τη συμμετοχή της στο Διαγωνισμό.

Τα Βραβεία Ιατρικής Αναγνωρισιμότητας επιβραβεύουν την ενεργό ψηφιακή παρουσία των επαγγελματιών του Κλάδου της Υγείας στο Διαδίκτυο.

Επιφυλασσόμαστε για την άσκηση κάθε νομίμου δικαιώματος μας για τυχόν εξαπάτηση μας από την κα Μυλωνοπούλου για τη συμμετοχή της στα Βραβεία. Δηλώνουμε ότι δεν φέρουμε καμία ευθύνη για τα δηλωθέντα στοιχεία από τους επαγγελματίες, οι οποίοι είναι οι αποκλειστικά υπεύθυνοι για την εγκυρότητα και την ορθότητα των δηλωθέντων στοιχειών.

Η διοργανώτρια Εταιρεία, Digital Tempo
».