Η Ελένη Μυλωνοπούλου υποστηρίζει με εξώδικο ότι ποτέ δεν συστήθηκε ως ψυχολόγος

Η Ελένη Μυλωνοπούλου υποστηρίζει με εξώδικο ότι ποτέ δεν συστήθηκε ως ψυχολόγος
Η ψυχολόγος της Καρολάιν έστειλε εξώδικη διαμαρτυρία στον Σύλλογο Ελλήνων Ψυχολόγων.

Ανατροπή αλλά και ερωτήματα γεννά η “απάντηση” με εξώδικο της ψυχολόγου της άτυχης Καρολάιν που δολοφόνησαν ληστές στα Γλυκά Νερά, στον “Σύλλογο Ελλήνων Ψυχολόγων”.

Με εξώδικη διαμαρτυρία της προς τον “Σύλλογο Ελλήνων Ψυχολόγων” που της ζήτησε εντός δύο ημερών να προσκομίσει το πτυχίο της, υποστηρίζει πως ουδέποτε συστήθηκε με το επάγγελμα της ψυχολόγου, αλλά ασκεί νόμιμη επαγγελματική δραστηριότητα σε κέντρο κλινικής και θεραπευτικής ύπνωσης ψυχοθεραπευτικών και συμβουλευτικών προσεγγίσεων -εναλλακτικών θεραπειών.

Τονίζει δε πως πως την έχουν καταστήσει σα να είναι αυτή το υπαίτιο πρόσωπο για το θλιβερό γεγονός στα Γλυκά Νερά και αντικρούει τα περί αντιποίησης του επαγγέλματος της ψυχολόγου.

Επιπρόσθετα, για να μην μείνουν αναπάντητα τα όσα ανυπόστατα- όπως υποστηρίζει- σε βάρος της, προσκομίζει έναν κατάλογο με τίτλους σπουδών, στο οποίο φαίνεται πώς έχει πτυχίο μαιευτικής και από το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο ψυχολογία προσωπικότητας, ψυχολογία και εγκληματολογική έρευνα, θεραπευτικές εφαρμογές στην ύπνωση…

Καλεί εντός 24 ωρών στην ανάκληση των όσων προσβλητικών, συκοφαντικών και ανυπόστατων όπως λέει ισχυρισμών που διαδόθηκαν εις βάρος της...