Αποκάλυψη της Νικολούλη: Φίλος του πιλότου είχε πέσει θύμα ληστείας... καρμπόν με τα Γλυκά Νερά (vid)

Αποκάλυψη της Νικολούλη: Φίλος του πιλότου είχε πέσει θύμα ληστείας... καρμπόν με τα Γλυκά Νερά (vid)
Η Αγγελική Νικολούλη αποκάλυψε πως φίλος του συζύγου της Καρολάιν, είχε πέσει θύμα ληστείας ανάλογης με αυτή των Γλυκών Νερών.

Με το θέμα της άγριας δολοφονίας των Γλυκών Νερών ασχολήθηκε και χθες το βράδυ η εκπομπή «Φως στο τούνελ» της Αγγελικής Νικολούλη.

Σε αυτή λοιπόν αποκαλύφθηκε πως φίλος του συζύγου της Καρολάιν είχε πέσει και αυτός θύμα ληστείας που ήταν καρμπόν με αυτή των Γλυκών Νερών, καθώς οι δράστες χρησιμοποίησαν τον ίδιο τρόπο και την ίδια τακτική.

Και οι τρεις δράστες των δύο περιπτώσεων, ήταν ηλικίας περίπου 35 χρόνων, ενώ φρόντισαν να μην αφήσουν ίχνη DNA και αποτυπώματα τόσο στα Γλυκά Νερά, όσο και στο Αλεποχώρι Μεγάρων.

Η μαρτυρία για την ληστεία

«Ο αρχηγός επιτέθηκε στη σύζυγό μου όπως και στην Καρολάιν. Της έκλεισαν μύτη και στόμα και φώναζαν «σκοτώστε την παλιό π…… Από θαύμα ζει. Εμένα μου είπε «δουλειά μας είναι να ληστεύουμε και να σκοτώνουμε», ανέφερε σοκαρισμένος.

«Μπορεί η πληροφορία για τα χρήματα να έφυγε από το αεροδρόμιο Μεγάρων. Τον Μπάμπη τον γνωρίζω πολλά χρόνια, σχεδόν από τότε που τελείωσε το Λύκειο. Είχε πάρει ερασιτεχνικό πτυχίο στα ελικόπτερα και εγώ του έκανα την εκπαίδευση για το επαγγελματικό», κατέληξε.

Παρακολουθούσαν το σπίτι

Μιλώντας για την εμπειρία που έζησε εκείνο το βράδυ της 17ης Ιουλίου του 2018, το θύμα της ληστείας αναφέρθηκε και στο παρατηρητήριο που είχαν οι δράστες. Κρύβονταν σ’ ένα γειτονικό, εξοχικό σπίτι και παρακολουθούσαν τις κινήσεις του ζευγαριού.

«Γνώριζαν πότε θα κλείσουμε τα ρολά. Ήρθαν από τα δεξιά και κινήθηκαν σε αθέατα σημεία στο σκοτάδι. Αφού πήραν τα 1100 ευρώ από το παντελόνι μου, ζητούσαν και άλλα χρήματα. Έφυγαν όταν βρήκαν και τα χρυσαφικά. Κακοποίησαν το σκυλί για να το ακινητοποιήσουν. Με τη γυναίκα μου είδαμε διακόσιες πενήντα φωτογραφίες σεσημασμένων, όπως και ο Μπάμπης, αλλά δεν αναγνωρίσαμε κάποιον», είπε στην κάμερα του «Τούνελ».